Najpopularnija boja za ljeto 2014.

bijela majica i suknja

Koliko je vama moda važna? Razmišljate li o tome što se nosi ove sezone i što će se nositi iduće ili se povodite za onim što vama trenutno odgovara? Bez obzira koliko razmišljali o modnim trendovima, svaka osoba želi izgledati najbolje što može.

Odabir odjeće ovisi o tome što želite postići i o onome što će odgovarati uz vaš oblik tijela. Ako je u trenutno u modi nešto što vama ne odgovara i vi se u tome ne osjećate dobro, onda sigurno nećete pohrliti u dućan i kupiti nešto zbog čega ćete se loše osjećati.

Bez obzira što nalagali modni trendovi i što su pokazali modni dizajneri na pistama, očito je kako neke boje neće nikada dosaditi. Bijela boja ili akromatska boja dio je mode oduvijek, a iako se u velikom broju još uvijek povezuje s vjenčanicama jer predstavlja nešto čisto, ona je dio ormara skoro svake osobe. Barem svatko od vas ima nešto bijele odjeće, bilo da se radi o košulji, haljini i hlačama.

Kako i ne bi bilo tako kada je ona kao stvorena za godišnje doba kada se temperature penju i kada je nemoguće zamisliti hodanje po ulici u tamnim tonovima, zbog kojih ćete još teže podnijeti vrućine.

Bijela haljina je najbolji odabir kada niste sigurni što odjenuti, a trebali bi na sebi imati nešto između casual i elegantnog. Jednostavna bijela haljina od laganog materijala je kao stvorena za odlazak na posao ili druženje s prijateljima. Najbolji su oni modeli čija dužina ide sve do koljena jer tako ne morate razmišljati o tome koliko je ono što ste odabrali za posao primjereno.

Zašto je bijela boja zahvalna? Uz nju možete kombinirati toliko toga ne razmišljajući hoćete li pritom izgledati poput klauna. Odlučite li se za bijelu majicu ili vestu, nju možete kombinirati uz toliko različitih boja, pa tako nećete pogriješiti ako odaberete tuniku u bijeloj boji i tajice u pastelnim tonovima. Imate puno opcija na raspolaganju i zato uživajte u najtoplijem godišnjem dobu uz nepogrešive odjevne kombinacije.

Autor: S.Š., Foto: Ipatov/Shutterstock