Najljepše haljine za doček

sjajna haljina

Sjajno, svjetlucavo, šljokice… Sve to simbolizira najluđu noć u godini kada se ispraća stara, a dočekuje godina s novim pobjedama. Najbolji doček podrazumijeva veselo društvo i savršen outfit. Jeste li već razmislili kako ćete se dotjerati?

Za doček je najvažnije biti dobrog raspoloženja i vjerovanja kako će sve ono loše što vam se dogodilo ostati iza vas i više se neće ponoviti. Važno je da idete naprijed i donesete dobre odluke koje će vas ponijeti u sljedeću godinu.

Ali na stranu sada psihologija i dubokoumna razmišljanja, vrijeme je da razmislite o svom svečanom outfitu uz koji ćete mamiti uzdahe svih prisutnih. Iako nije pravilo haljina je postala zaštitnim znakom dočeka.

Postoje razni modeli između kojih možete birati, a najvažnije je da pronađete haljinu u kojoj se dobro osjećate i u kojoj ste svoji. Pored toga što vam mora stajati kao da je šivana samo za vas, vi se u njoj morate osjećati sigurno. Samopouzdanje je ključ bez kojeg ne možete puno napraviti.

Haljine bez rukava, s rukavima… Ovisno koji model odaberete prema njemu ćete se ravnati i odlučivati o cjelokupnom izgledu. Odlučite li se za sjajnu haljinu prepunu šljokica i ostalih dodataka, morate pripaziti da ne pretjerate sa svim ostalim.

Cipele kao i torbica bi morale biti jednobojne, dok vam je kod šminke i frizure dopušteno malo više čarobiranja. Ako je haljina u sivoj nijansi s puno sjajnih dodataka, onda bi bilo dobro kada bi i cipele te torba bili u sličnoj boji, a možete pokušati i sa crnim cipelama te torbicom.

Haljina može biti i u crnoj boji. Mala crna haljina je klasik prilagođen svim prilikama koji ne može dosaditi. Bez obzira što odabrali važno je da se lijepo provedete i ponesete najljepše uspomene s te večeri.

Autor: S.Š., Foto: Zoom Team/Shutterstock