Najbolji savjeti za ljepotu

nasmiješena djevojka

Želite uvijek izgledali lijepo, ali niste sigurni kako to učiniti i što je sve potrebno? Za ljepotu je potrebno puno toga, a šminkanje i frizura nisu dovoljni. Kako bi uvijek bili zadovoljni svojim izgledom, važno je poraditi i na ostalim područjima poput njege kože na cijelom tijelu.

Sigurno ste se nekoliko puta zapitali kako poznate glumice i pjevačice uvijek izgledaju tako besprijekorno. Osim tima vrhunskih stručnjaka koji se brinu za njihov izgled, mnoge od tih žena ima i svoje trikove uz pomoć kojih postižu prekrasan izgled.

Priznale su kako je nakon vježbanja najbolje istuširati se gelom protiv prištića, a umjesto raznih hidratiziranih krema koriste maslinovo ulje kao zamjenu za noćnu kremu, a s kojim se postiže nevjerojatna hidratacija kože.

Stručnjaci su bili složni kako su ponekad najbolji savjeti i trikovi za ljepotu upravo oni za koje ne treba izdvajati puno vremena, a uz koje ćete se uvijek osjećati kao diva sa crvenog tepiha.

Suha i oštećena kosa problem je mnogih, a može se riješiti jednostavnom metodom. Pored toga što bi trebali smanjiti upotrebu uvijača za kosu i pegle koji dokazano isušuju kosu i umanjuju sjaj, trebali bi koristiti masku za kosu i to samo jednom na tjedan.

Kako nije dobro pretjerivati u bilo čemu, tako ni ovdje ne bi trebali nanositi masku više nego što je to potrebno. Za razliku od regeneratora maska je gušća i puno bolji način kako kosi povratiti sjaj i mekoću, a posebno nakon učestalog bojanja kose i tretiranja ostalim preparatima.

Koliko vam se puta dogodilo da niste bili zadovoljni izgledom svojih vrhova nakon feniranja? Ako želite da vam vrhovi budu ljepši i mekaniji, bilo bi dobro kada bi kosu sušili sušilom sa završetkom u obliku lista.

Ukoliko želite da vam parfem dulje ostane i da vas miris prati po cijeli dan, navlažite kožu i tek onda stavite parfem. Velik broj žena prije nego što dobije menstruaciju mora voditi borbu i s prištićima. Oni imaju naviku pojaviti se baš prije same menstruacije, a kako bi to spriječili, barem tjedan dana prije nego trebate dobiti počnite koristiti sredstvo protiv akni.

Slijedite ove savjete i ne zaboravite da se za ljepotu isplati potruditi malo više. I još jedan savjet za kraj: ako imate suhu kožu, prije spavanja stavite prvo ulje, a zatim losion. Dok spavate ulje i losion će se upiti u vašu kožu i ona će biti mekana i podatna.

Autor: S.Š., Foto: Antonio Guillem/Shutterstock