Najbolje tajne za ljepotu

crveni ruž za usne

Što bi svaka žena trebala znati? Jeste li se ikada zapitali postoji li univerzalan odgovor na svako vaše pitanje koje ste ikada postavili? Teško je očekivati da postoji jedan odgovor za sve, ali zato je dobro što postoji puno rješenja na sve ono što ste vidjeli kao problem.

Koliko često vremena provodite pred ogledalom? Jeste li i jedna od onih žena koja više od pola svog vremena posveti uljepšavanju i postizanju izgleda s kojim ćete napokon biti zadovoljni? Ako ste u kategoriji onih koji mnogo vremena posvećuju ljepoti dobro je znati koje su to najbolje tajne za ljepotu, a s kojima ćete napokon biti zadovoljni.

Ponekad nije lako biti žena jer htjeli vi to ili ne društvo je postavilo određene kriterije koji bi morali biti zadovoljeni, a koji se odnose na to kako ćete izgledati kada izađete van iz kuće. Slijede savjeti koji će vam pomoći kako da što lakše i brže dođete do neodoljivog i prekrasnog izgleda.

Spremate li se za posebnu večer? Niste sigurni kako da se našminkate, a da to bude efektno? Postoji jedan mali trik koji su stručnjaci odlučili podijeliti s nama. Uzmite bijelo sjenilo i stavite ga na kapak. Nakon njega nanesite sjenilo koje ste planirali, a samo tako će boja odabranog sjenila više doći do izražaja.

Ukoliko volite vidljivu i modernu šminku na očima, pogledajte video u nastavku:

Ruž na zubima i nije najljepši prizor, a dobro je što ovakvu sliku možete izbjeći. Nakon što ste nanijeli ruž na usne uzmite maramicu i laganu ju prislonite na usne. Postoji još jedan trik, a to je da stavite prst u usta i samo ga lagano izvučete. Problem je riješen, a vi izgledate savršeno.

Želite vizualno imati veće oči, ali ne želite stavljati umjetne trepavice? Vrijeme je da isprobate jedan mali trik koji će vam pomoći kada se spremate za van. Nanesite prvi sloj maskare, pričekajte da se osuši i zatim stavite malo baby pudera.

Puder možete staviti uz pomoć štapića za uši. Kada ste stavili puder pričekajte barem minutu i onda stavite drugi sloj maskare. Vaše će trepavice biti dugačke i bez grudica, a oči će biti mnogo veće.

U nastavku pogledajte kako vizualno povećati oči uz pomoć šminke:

Autor: S.Š., Foto: puhhha/Shutterstock