Najbolja rješenja za vaše nokte

lijepi nokti

Lijepi i uredni nokti su važni i zato ne treba zanemarivati njegu ruku i noktiju. Neke žene će se odlučiti za manikuru u kozmetičkim salonima, dok će se neke žene odlučiti za njegu kod kuće. Važno je samo da imate sve potrebne preparate kako bi bili zadovoljni svojim izgledom.

Vrijeme je da zaboravite na skupe tretmane i okrenete se domaćim rješenjima uz koje će vaši nokti izgledati jednostavno savršeno. Potrebno je samo malo vremena, volje i pozitivnog načina razmišljanja jer za sve u životu što želite postići morate uložiti malo truda.

Dosadile su vam klasične boje i francuska manikura koja već duže vrijeme ne izlazi iz mode? Jeste li razmislili da pokušate s geometrijskim oblicima na noktima? Ovaj postupak nije kompliciran i zahtijeva samo malo kreativnosti.

Za novi look potreban vam je selotejp. Uzmite selotejp i naljepite ga dijagonalno preko nokta. Kada ste sigurni da ste ga dobro učvrstili, odaberite željenu boju laka za nokte i prijeđite preko jedne strane nokta.

Za još zanimljiviji izgled upotrijebite drugu boju laka i prijeđite preko druge strane nokta, ali tek kada ste sigurni da se prva strana u potpunosti osušila. Ne samo što ćete imati zanimljive nokte nego ćete se pritom i odlično zabaviti.

Prije nego krenete s lakiranjem važno je da ste nokte oblikovali onako kako vam odgovara i uklonili zanoktice. Nakon toga možete krenuti s uređivanjem noktiju. Sviđa vam se tamniji look i crna boja koja je nezaobilazna na noktima svjetskih zvijezda baš kao i na Kim Kardashian?

Onda je vrijeme da upotrijebite tuš za oči. Ovaj dio šminke ne morate nanositi samo na oči, njega možete staviti i na svoje nokte. Kada ste završili s nanošenjem tuša, možete staviti prozirni lak za nokte.

Zahvaljujući vodećim vizažistima i kozmetičarima danas s noktima možete zaista svašta, a ako vam je dosadio klasičan izgled, uvijek možete upotrijebiti i flaster koji na sebi ima rupice.

Nalakirajte nokte prvo jednim slojem laka za nokte i tek kada se lak osušio nalijepite flaster. Nakon što ste zalijepili flaster prijeđite sa željenom bojom laka preko flastera. Zaboravite na trošenje novca po kozmetičkim salonima jer nokte možete urediti i sami kod kuće.

Autor: S.Š., Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock