Na kojim mjestima nipošto ne smijete prekinuti vezu

prekid veze
Prekid veze, Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock

Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi, shvatili ste da ta osoba nije za vas i želite prekinuti. Prekidi mogu biti jednako bolni za obje strane i ponekad je potrebno dosta vremena da ih prebolimo, ali oni su sastavni dio života.

Odluku ste već donijeli i znate što ćete točno reći, ali ne znate gdje to učiniti? U nastavku pročitajte koja su to mjesta na kojima nipošto ne smijete prekinuti vezu.

Kod vas

Možda mislite kako su vaša četiri zida idealna lokacija za prekid. No, imajte jedno na umu – vi nemate gdje pobjeći. Partner bi se prema savršenom scenariju nakon prekida trebao uputiti prema izlaznim vratima, no jeste li uzeli u obzir scenarij gdje će bi on mogao provesti pola dana plačući na vašem kauču?

U uredu

Možda je vaša uredska afera neko vrijeme dobro funkcionirala, ali najgore što možete napraviti je prekinuti za vrijeme radnog vremena jer su scene na poslu sigurno posljednja stvar koja vam je potrebna.

Na odmoru

Otišli ste na neko zajedničko putovanje i baš ondje se dogodila kap koja je konačno prelila čašu. Dosta vam je svega i spremni ste prekinuti pa makar se nalazili na kraju svijeta, ali imajte na umu da je još par dana ispred vas i da morate zajedno natrag.

U restoranu

U restoranima uglavnom vlada mirnija atmosfera, svira lagana glazba i gosti uživaju u dobrim jelima. Za vas atmosfera i nije toliko ugodna jer znate što slijedi, a neugodna tišina dovest će do toga da će se i partner zapitati što nije u redu, dok ćete vi razmišljati kad je pravi trenutak – prije deserta ili nakon njega. Nikada ne možete znati kako će osoba reagirati kada joj priopćite da želite prekinuti, zato je bolje da izbjegavate restorane i slična mjesta.

U društvu

Nema gore stvari od para koji se svađa u društvu zajedničkih prijatelja, a postoje velike šanse da će se to dogoditi kada priopćite partneru da želite prekinuti. U tim trenucima je teško suzdržati emocije, no nemojte dovoditi svoje prijatelje u neugodnu situaciju samo zato što vi imate problema u vezi i želite prekinuti.

Autor: A.V., Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock