Muške trenirke

muška trenirka
Muška trenirka, Foto: JanVlcek/Shutterstock

Muškarci mnogo polažu na sportsku odjeću, čak i kada toga tjedna sebe definiraju sportskim tipom samo zato jer su on i prijatelj zajedno gledali utakmicu, povremeno ustali i izderali se na TV. Sportska odjeća vrlo im je bitna jer muškarci puno više no žene cijene praktičnost. Ženska odjevna kombinacija ne mora nužno biti najudobnija na svijetu, posebice ako se radi o nekom bitnom događaju.

Ako se dobro kombinira muškarca trenirka može provesti kroz mnogo situacija. Ako je doista sportski tip, dakle stvarno sportaš, a ne kao naš prvi primjer, trenirka može na lijepom muškom tijelu biti sasvim dobar odabir i za prvi spoj, iako je ova linija mutna jer bi moglo ispasti kao da se nije dovoljno potrudio.

No kako god, dobra trenirka bi se trebala nalaziti u ormaru svakog muškarca. Izbjegavajte jake i zasićene boje i odaberite one zagasite. Siva boja trenirke laskat će većini muškaraca iako će uglavnom birati crne ili tamnoplave. Neka to bude dvodijelna trenirka čiji donji dio ćete moći nositi na zanimljive T-shirt majice kada samo sa prijateljem želite popiti mirnu kavu u nedjelju ujutro ili pročitati novine dok sami sa sunčanim naočalama sjedite u najdražem kafiću i ispijate espresso.

Gornji dio ćete također moći kombinirati na casual odjevne kombincije. Odjenite taperice, zanimljivu majicu sa printom ili za one ozbiljnije jednobojnu T-shirt majicu i gornji dio trenirke. Poželjno je da ima kapuljaču. U hladnijim mjesecima je možete sjajno kombinirati sa kožnom jaknom za chic, ali ipak ležeran stil.

Pri odabiru trenirke posebno pripazite da nije prekratka jer biste mogli izgledati kao da kod kuće imate poplavu. Gornji dio treba lagodno pristajati kada se zakopča, ali opet ne biti preširok kako ne biste izgledali šlampavo. I ne brinite, trenirke su sasvim prihvatljiva odjeća za casual druženja čak i ako nemate isklesano tijelo. Mali pivski trbuh neće smetati, a dobro krojena trenirka će ga čak i sakriti. Casual stil je apsolutno privlačan kod muškarca. Ubacite dobre tenisice i sunčane naočale i uživajte u ljetu.

Autor: L.K. Foto: JanVlcek/Shutterstock