Muška torba

muška torba
Muška torba, Foto: Matusciac Alexandru/Shutterstock

I muškarci baš poput žena imaju svoje male sitnice koje uvijek nose sa sobom, iako to možda neće priznati. Koliko puta gledate svoga muškarca kako ponosno izgleda kad uspije sve potrpati u džepove hlača ili jakne. Kao da igra neku samo sebi rezumljivu igru kada pokušava naći mjesto za novčanik, vozačku, sunčane naočale…

Muške torbe još su uvijek strani pojam velikom broju muškaraca. Kada se radi o torbama oni se pomalo naježe jer je to žensko područje i opsesija. No, ovaj mit se s vremnom počeo mijenjati kako dolaze sve kvalitetnije i muževnije torbe.

Proizvođači su shvatili da moderni muškarac ipak ima afinitet prema lijepim i kvalitetnim torbama. Muškarcu je multifunkcionalnost i praktičnost najvažnija. Sve ostalo pada u drugi plan.

Torba mora biti dovoljno pristrana da u nju stane sve što mu je potrebno, ali ne toliko velika da je ne može samo prebaciti poput poštara ležerno na rame. Ovo su uglavnom torbe koje vole mladi urbani muškarci koji imaju jasan plan i ciljeve.

Muške torbe su načinjene od čvrščih i robusnijih materijala. Tvrda koža, zakovica, zagasitije boje, našivci ili strogi rubovi obilježja su muških torbi.

Do nedavno su bile popularne male kožene torbice oko struka no danas se fokus premjestio na veće torbe u koje možete po potrebi ugurati i laptop i stvari za kasniji odlazak u teretanu. Dobra torba spasit će vas mnogih neugodnosti i učiniti vam život lakšim.

Ona može samo biti sjajan dodatak stilu i odlično se slaže sa kožnim jaknama i ležernim stilom, a jednako tako dobru kožnu poštarsku torbu možete prebaciti preko ramena i kada se u odijelu vraćate sa poslovnog sastanka.

Što se tiče boja birajte one tamne i duboke. Crna koža, tamnosmeđa ili eventualno boja konjaka za pustolovnije odlične su opcije. Torbu ćete moći nostiti u raznim situacijama i uskoro ćete se toliko naviknuti na ovu komociju da nećete nikuda kretati bez nje.

Tada ćete razumjeti svoju bolju polovicu i njenu ljubav spram torbi.

 Autor: L.K.  Foto: Matusciac Alexandru/Shutterstock