Modni trikovi za vitko tijelo

crna haljina

Šminka je kozmetika koja nam pomaže da istaknemo sve svoje prednosti i sakrijemo mane. Koliko je šminka važna kada je u pitanju naglašavanje ljepote lica, tako je potrebno poznavati modne trikove uz pomoć kojih možete izdužiti svoje tijelo.

Koliko je samo žena sitne građe koje su se dosada mnogo puta suočile s problemom oko odabira odjeće. Radi se o odjevnim predmetima koji bi trebali izdužiti njihovo tijelo i ujedno naglasiti sve one atribute za koje bi one htjele da se vide.

Postoje krojevi koji su kao stvoreni za sitne žene i krojevi koje bi trebali izbjegavati. Problem je ako niste sigurni što treba odabrati i ako ne poznajete dovoljno dobro svoje tijelo. Pogledajte se prvo u ogledalo i budite iskreni prema sebi. Kada ste napokon utvrdili pravu istinu vrijeme je da nešto i poduzmete.

Na crvenom tepihu se dosada prošetalo mnogo prekrasnih dama, koje su za razliku od ostalih kolegica niske i koje nemaju drugog izbora nego pomno odabrati odjeću i cipele. Njima je najvažniji outfit uz koji će bez problema parirati puno višim kolegicama.

Postoji odjeća koja ističe prednosti na niskim ženama i koja vizualno izdužuje figuru. Ako niste sigurni pročitajte nekoliko savjeta koji će vam pomoći u vašoj sljedećoj kupovini. Vrijeme je da se pokrenete.

Prilikom kupovine nove haljine, hlača ili suknje, odlučite se za krojeve koji će vas izdužiti, a ako je vaš odabir haljina onda neka to bude uska haljina koja će istaknuti sve vaše prednosti.

Odlučite li se za suknju i haljinu birajte modele čija dužina ide do koljena. Uz suknju uvijek možete kombinirati i majice ili veste s malo dubljim dekolteom. Ako ste odabrali suknje neka to bude kroj s visokim strukom i obaveznim cipelama na visoku petu. Izbjegavajte platforme i odlučite se za one cipele s tankom i elegantnom petom.

Nećete pogriješiti odlučite li se za uske i dugačke haljine koji će naglasiti vašu siluetu i još vas malo izdužiti. Haljina može biti i crna. Ovo je odličan outfit za posebne prilike kao što su domjenci, vjenčanja i druge prigode, a tko zna možda i za crveni tepih.

Autor: S.Š., Foto: Matusciac Alexandru/Shutterstock