Modni komadi za sva vremena

mala crna haljina

Dolazi jesen, odjevni komadi se mijenjaju, a vi razmišljate što bi mogli iskoristiti iz vaše garderobe od prijašnjih godina? I što kupiti, a da bi bilo iskoristivo za naredne godine? Svaki ženski ormar zasigurno je oaza i mjesto gdje se mogu naći modni klasici koje mogu nositi sada i ponovo za desetak godina.

To su odjevni komadi koje niti jedna žena ne bi nikada izbacila iz svog ormara. Zbog toga ti komadi traju godinama.

Pogledajte našu listu top 5 veličanstvenih predmeta koji su hit danas, a bit će hit i u budućnosti.

1. Bijela jednostavna majica

Bijela majica predstavlja komad koji će svakoj ženi zatrebati bilo kada, bez obzira na godišnje doba. Bez nje u ormaru ne možemo! Laka je za kombiniranje i paše uz sve modne kombinacije. Odjenite bijelu majicu preko koje ćete prebaciti sako, u kombinaciji s trapericama. Na noge obujte visoke čizme i spremni ste! Ovom casual looku možete dodati još i poneku otkačenu ogrlicu ako se spremate za izlazak ili decentan nakit ako idete na posao. Bijela majica može biti odličan izbor i kod kombinacije s ostatkom odjeće koji je šaren, npr. uz višebojne hlače.

2. Običan kaput

Odaberite što jednostavniji kaput u bež ili crnoj boji kako bi ga uvijek mogli kombinirati s različitim stilovima. Nosite ga uz suknje ili hlače. Pripazite na dužini. Najjednostavniji za kombiniranje je onaj dužine do malo iznad koljena.

3. Hlače

Mnoge žene svakodnevno nose hlače kombinirajući ih s različitim stilovima. Odaberite svoj vječni model hlača u omiljenoj boji i materijalu. Izbor neka bude na vama. Izaberite klasičan komad traperica ili crnih hlača u široj ili užoj verziji.

4. Mala crna haljina

Svaka žena treba imati u svom ormaru kratku haljinu u crnoj boji. Ona je vječna. Bitno je da bude što jednostavnija kako bi se mogla nositi u svim prilikama. Neka vaš favorit bude haljina A kroja i ona bez rukava. Uz nju možete kombinirati cipele i torbice različitih boja.

5. Klasične salonke visokih potpetica

Salonke nikada ne izlaze iz mode. Birajte one što tanjih potpetica jer će upravo takve uvijek biti moderne i elegantne. Boja može varirati zavisno od vaše ostale odjeće, ali preporučujemo crnu ili nude verziju. Neka jedne ovakve cipele budu bez ukrasnih remenčića.

Postoje odjevni predmeti koji nikada ne izlaze iz mode. Oni traju i traju… Bili su hit u mladosti naših baka i mama i opet se nose danas. Možda smo neke od takvih dragocjenih i unikatnih predmeta odjeće dobile i na dar.

Autor: M.L., Foto: Dmitriy Raykin/Shutterstock