Moderne cipele za žene

moderne cipele
Moderne cipele, Foto: Guzel Studio/Shutterstock

Koliko li samo pari cipela posjedujete i nije li tužno kada neke od njih morate baciti i poslati na vječni počinak. Kolikim zanimljivim putevima ste sve zajedno koračale, koliko druženja sa prijateljima, ljubavi, možda pokoji prvi poljubac ili neočekivana pustolovina.

Ako ste u potrazi za nekim novim i zanimljivim partnericama u zločinu, tada se zavalite i pročitajte do kraja ove riječi. Možda nakon ovih rečenica muza pohodi i vas i pronađete savršene cipele u kojima ćete proskakutati ljeto. Naravno, prve cipele koje moramo spomenuti su sandale. Vrući dani i gotovo jednako tople noći, ne mogu bez ovih sjajnih cipela.

Ako je vaš stil ipak više zaigran i volite dugo šetati i istraživati, možda se izgubiti u nekoj borovoj šumi u kojoj cvrčci skladaju svoju simfopniju, odaberite niske sandale. Posebno popularne ove godine su sve koje imaju remenčiće. Naglašavamo i rimljanke. Dobra lepršava bijela košulja, vruće traper hlačice, rimljanke i slamnati šešir. Treba li vam uopće još što?

Volite li ipak malo više profinjenosti i vaš idealan odmor bi bio proveden na terasi luksuznog hotela sa dobrom knjigom u ruci, ispijajući sok sa ledom u lepršavoj haljini, tada izaberite sandale na punu petu. One spajaju glamur visokih potpetica sa udobnošću tenisica. Upotpunite sve šeširom širokog oboda za malo tajanstvenosti i nitko vam neće moći odoljeti.

Za lude noćne izlaske, kada je jedino što vas hladi ledeni cool koji posjedujete, odjenite ipak sandale sa remenčićima, one mogu biti sa životinjskim printom, zlatne, u neonskoj bojim, pastelne ili, naš favorit ako žarite i palite obalom, one sa mornarskim prugama.

Možda nisu najudobnije cipele, ali dobro da su natikače tanke pa ih možete bez problema spremiti i u najmanju torbicu. Ako vas zabole noge, presvucite se slobodno, priuštite odmor i svojim stopalima. Želimo vam ugodno ljeto i lak korak.

Prije odlaska u dućane, pogledajte mali dio odabranih cipela iz izloga svjetskih butika.

 Autor: L.K. Foto: Guzel Studio/Shutterstock