Moda za svaki dan

casual moda
Casual moda, Foto: casual fashion/Shutterstock

Moda za svaki dan ili casual outfit dio je modnog odabira velikog broja žena i muškaraca, jer se upravo radi o načinu odijevanja koji se može kombinirati za više prilika. Casual outfit zahvalan je način nošenja odjeće, jer se može prilagoditi kako poslovnom okruženju tako i slobodnom vremenu. Casual outfit slobodan je odabir generacija svih uzrasta.

Radite li u poslovnom okruženju gdje dress code nije određen, ili nije rigorozan imate slobodu odjenuti se kako vi želite, a gdje ćete bolje od mode za svaki dan. Svaki dan možete birati između cipela na ravnu petu, tenisica, gležnjača ili čizmi, ovisno o kojem se godišnjem dobu radilo.

Pored velikog izbora obuće, birati možete između košulja, majica, vesti i hlača raznih modela. Traperice u kombinaciji zajedno s čizmama na petu, strukiranom košuljom i remenom na veliku kopči idealna je modna kombinacija koja uvijek može proći.

Pamuk, lan, konac, vuna i ostali materijali ovdje su i više nego dobrodošli. Tunika od pamuka, tajice sa širokim remenom i čizme na petu, odjevna su kombinacija koja će oduševiti sve prisutne, a koju ćete moći odjenuti za više prilika, za večernji izlazak i za posao.

Košulja i vesta nisu samo predviđene za ozbiljan poslovni look. Njih možete kombinirati uz hlače od kepera, trapera i pamuka, a nećete pogriješiti ako sve začinite uz gležnjače na petu, pa čak i ravne cipele.

Retro nikada nije izašao iz mode, što se i ovdje primjećuje. Kapri hlače nosive su skoro cijele godine. Ljeti su odlične uz sandale na petu visine od barem 5 cm, dok se u jesen i zimu mogu kombinirat uz čizme različitih modela.

Pronađite kapri hlače od pamuka i uparite ih sa čizmama na petu od 3 ili 5 cm. Ne zaboravite na košulju, ili strukiranu majicu. Kako god odabrali nećete pogriješiti. Ako ste ljubitelj casual outfita, izbora imate i više nego dovoljno.

Autor: S.Š. Foto: casual fashion/Shutterstock