Moda jesen/zima 2013.

topla-odjeca

Nakon vrućeg ljeta, vraćaju nam se hladniji dani. Iz ormara polako vadimo topliju i deblju odjeću koja nam zasigurno nije previše nedostajala. Da bismo se što ugodnije osjećale u svojoj koži, potrebna nam je primjerena odjeća. Ukoliko niste sigurni što će se nositi ove jeseni i zime, ovi su savjeti stvoreni baš za vas.

Kolekcije, razni stilovi koji nas očekuju ove jeseni orijentirani su na jednostavne, klasične boje i modele. Jednu od njih predstavljaju crno-bijele kombinacije. Uvijek dobro dođu kao odjeća u ormaru, a pristaju svakoj ženi bez obzira na dob. Mlađim pripadnicama ženskog spola pridaju određenu ozbiljnost, dok bijela boja ove kombinacije starijim ženama vizualno skida i do nekoliko godina. Dobre vijesti, zar ne?

Još jedna dobra strana crno-bijele odjeće leži u tome što se može nositi zasebno. Kupnjom ovih modela, možete napraviti i do nekoliko drugačijih odjevnih kombinacija. Od ludih, dječačkih stilova sa raznim modnim dodacima, pa do klasičnih, ozbiljnijih stylinga.

Ove jeseni možete pripremiti sve vrste nakita jer su ponovo u modi. Nakon dugog ljeta prepunog vedrim bojama, za hladnije dane preporučamo duge ogrlice, mnogo narukvica zlatne ili srebrne boje. Što više, to bolje. Zlatni će nakin odlično odgovarati na crno-bijele odjevne kombinacije, ali i jednobojne. Srebrni nakit nosite kod večernjih izlazaka, a tu se podrazumijevaju sve vrste nakita.

Za zimske dane najpopularnije će biti pletene vestice i duge tunike. Udobnost će biti najvažnija od svega, a upravo su ovi modeli odjeće najudobniji i jednostavni za nošenje. Pletene vestice izgledat će odlično u kominaciji sa uskim, crnim tajicama. Bit će vam toplo, a ujedno ćete dobro izgledati. Za zimske visoke temperature bit će idealne uggsice, čizmice koje biraju gotovo sve žene čim zahladi. Možete ih nositi na tajice, duge tunike ili skinny hlače.

Kod odabira modnih dodataka, zaboravite na mnogobrojni nakit. On će biti moderan samo u jesen, dok su za zimske dane pogodniji šareni šalovi i kape. Zanimljivim uzorcima osvježit ćete cijeli styling te vratiti dašak one vedrine iz ljetnih dana.

Autor: D.Š. Foto: conrado/Shutterstock