Mirisne biljne kupke

jutarnje kupanje

Svaka žena bi voljela naći vremena za sebe pogotovo kada je svakodnevno pod stresom, ima veliku obitelj s malom djecom i posao s puno obaveza. Uvijek je dobro naći svoj mir barem jednom na tjedan kako bi se tijelo moglo dobro opustiti i kako bismo krenuli u nove pobjede.

Kraljica mirisnih kupka zasigurno je ruža. Osim što ima očaravajući miris, djeluje vrlo antistresno i opuštajuće.

Za ružu se smatra da je zaslužna za ljepotu tijela. lica i duha te budi vrlo strastvene osjećaje. Želite li zavesti svojeg partnera u potpunosti, okupajte se u ružinom mirisu.

Mirisna i iscjeljujuća kupka biti će od narančinog mirisa koji djeluje vrlo osvježavajuće, vraća izgubljenu energiju, a na tijelu ostaje jedan eksplozivan miris.

Inače, citrus vrste mirisa su poznate po tome što djeluju na energiju te osobe koje se redovito kupaju u citrus mirisima osjećaju se slobodnije i s više energije.

Magnolija cvjeta u proljeće i širi opojan miris koji često u to vrijeme možemo osjetiti. Mirisna kupka od magnolije vas neće ostaviti ravnodušnima jer ima vrlo opuštajuća svojstva za tijelo i um.

Kada jednom osjetite miris magnolije u kupki, poželjeti ćete stalno praviti kupke samo kako bi se maknuli iz stvarnosti i na tren uronili u svijet nježnih, rozih i mirisnih latica.

Osim magnolije, u proljeće možemo osjetiti i miris jorgovana koji se širi daleko u daljinu ostavljajući za sobom čaroban miris.

Kupka s mirisom jorgovana će vam vratiti pozitivne osjećaje uz koje ćete se osjećati ljepše, mlađe i primaljivo.

I za kraj vam donosimo mirisnu kupku jasmina. Dovoljno je svega par kapi eteričnog ulja od jasmina kako biste bolje i sretnije utonuli u san, napravite li kupku prije spavanja.

Jasmin je poput ruža vrlo zaslužan za ljepotu i senzualnost, obožavaju ga i muškarci i žene tako da će i vaš partner biti oduševljen s mirisom vašega tijela i kosa nakon jasminove mirisne kupke.

Autor: A.B., Foto: Lana K/Shutterstock