Maskara za volumen

maskara-za-volumen

Zavodljive i duge trepavice nešto su što zasigurno želi svaka žena. One ističu vaš ženstveni izgled i zavodnički pogled, ali kako se najlakše mogu postići? Danas je na tržištu dostupno mnogo različitih vrsta maskara, a svaka ima drugačije djelovanje. No, nisu sve one kvalitetne i učinkovite. Kakvu maskaru biste trebali odabrati, ovisi isključivo o vašem ukusu i obliku trepavica.

Neke žene imaju sreću pa su njihove trepavice duge i guste. Njima je potrebna maskara koja ih samo dodatno ističe. Za žene koje nemaju prirodnu gustoću trepavica, postoji odlično rješenje. Maskara za volumen. Ona vizualno produljuje trepavice, čini ih gustima i njegovanima. Njihov će izgled biti prirodan i neće se ni primijetiti maskara. Naime, boje maskara dolaze u svim nijansama pa bez problema možete odabrati i svoju prirodnu.

Odličan volumen, uvijenost i produljenje trepavica glavne su karakteristike korištenja maskare za povećanje volumena. Njena dvostruka četkica stvara poseban efekt, a vaš će pogled učiniti neodoljivim. Prije kupnje maskare za povećanje volumena trepavica trebali biste znati da njeno djelovanje ovisi o načinu korištenja, ako i o obliku same četkice.

Imate li kraće trepavice, preporučamo vam njihovo uvijanje netom prije samog nanošenja maskare. Tako će duljina više doći do izražaja. Savršen uvijač pronaći ćete u svakoj boljoj trgovini, a univerzalan je za sve vrste trepavice. Nije bitno jesu li one dulje ili kraće.

Maskara ne pomaže samo kod duljine i gustoće trepavica, već naglašava njihovu boju. Nije štetna za oči jer ne sadrži umjetne i štetne supstance. Nipošto ne kupujte nekvalitetne maskare. Isplati se izdvojiti više novaca za odgovarajuću maskaru, a pogotovo ukoliko nosite kontaktne leće ili naočale.

Maskara visoke kvalitete ne lijepi trepavice i ne stvara grudice. Postoje vodootporne pa ih se bez problema može nositi ljeti kad je suzenje očiju vrlo često. Ljetni su mjeseci pa tražimo spas u kupanju, stoga je vodootporna maskara odličan izbor želite li u svakoj prilici, pa tako i u ovoj imati lijepe trepavice.

Autor: D.Š.  Foto: originalpunkt/Shutterstock