Mali savjeti za veliki i izuzetni sex

zenski orgazam

Za vrijeme seksa u misionarskom položaju počnite pomicati bokove u smjeru kazaljke na satu. Neka vaš partner čini isto. Tako ćete dobro pritisnuti na ženski klitoris i njenu G točku. Prije postizanja orgazma zamijenite položaj, a da pri tome ne izgubite kontakt s partnerom. Pauza će još povećati intenzivnost i dužinu orgazma.

Za vrijeme položaja na pasji način neka za promjenu muškarac bude na miru, a žena neka se pomiče prema vlastitoj želji. Dobar način razbijanja rutine.Umjesto da obavite ‘na brzaka’ neposredno prije odlaska na večeru kod prijatelja, strasti se radije prepustite u autu parkiranom ispred zgrade prijatelja. Već činjenica da bi vas netko mogao vidjeti je izuzetno uzbuđujuća, zar ne?

Igrajta se igrice “bez dodira”. Pravila igre su sljedeća: kada ste svučeni, jedno drugo možete dodirivati samo kosom, bradavicama, usnicama i jasno s intimnim područjima. Umjesto da u videoteci posudita još jedan DVD s epizodama Dr. Housea, radije skrenite na odjel s filmovima za odrasle. Gledanje porno filma koristite kao predigru.Sljedeći puta kada se vi ili vaša draga probudite usred noći, umjesto da se okrenete na drugu stranu i nastavite spavati, radije počnite njježno milovati partnerove intimne dijelove. Seks u polusnu uvijek je vruće i uzbudljivo iskustvo.

Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock