Mala uska haljina

kratka i uska haljina
Kratka i uska haljina: Foto: bezikus/Shutterstock

Vrijedno ste radile na svojem tijelu dok su šibali vjetrovi i padale kiše. Po snijegu ste odlazile u teretanu iako vam nije bilo baš zgodno i ponekad ste čak i rekle ne desertu (budimo iskrene, jednom se živi, nije potrebno reći ne svaki put) ili ste ga zamijenile voćkom. Sada kao rezultat imate novo zategnuto tijelo na koje možete biti ponosne.

Ne brinite ako su vam noge duže ili kraće, bokovi nešto uži ili širi i koja je vaša veličina grudi. Možete biti ponosne na svoj uspjeh i ovoga proljeća i ljeta se slobodno nagradite sa nekolioko modela kratkih i uskih haljinica. Pokažite ovo za šta ste proljevale suze i znoj i propuštale mirne večeri kod kuće.

Kratka i uska haljina uvijek je ultimativni hit svih tuluma i izlazaka kada zatopli. Kada je odjenete i stav treba biti prilagođen haljinici. No ipak pazite da vaša ipak bude ukusne duljine. Postoji koncept prekratkog. Ako vas je strah sjesti jer se bojite da će se ona podići i pokazati stražnjicu, tada je prekratka.

Moderni uzorci koje ćemo ove godine gledati na mladim damama svakako su pastelne boje, printevi, geometrija, cvjetni uzorak… Pruge na haljini moraju biti okomite kako biste izdužile figuru, a izuzetno je moderan i životinjski print u koji su ubačeni flouorescentni detalji.

Ovisno gdje ćete je nositi mala uska haljina može postati pravi kameleon uz odabir pravih dodataka, šminke i frizure. Decentna šminka, lepršava vestica i balerinke ili ravne sandale odlične su za dnevnu varijantu. Za noć uz jaču šminku, potpetice i možda prsluk ili zanimljivi veliki nakit preobražavaju se u ultimativno modno oružje.

Haljine su praktične jer ne zahtijevaju mnogo komplikacija. Odjenete li ih u principu uz nabacivanje pokojeg dodatka, spremne ste za polazak više. Uživajte u toplim danima uz kratke haljinice i njegovanu kožu. Želimo ugodnu zabavu, pa bilo to na suncu ili u mraku kluba.

 Autor: L.K. Foto: bezikus/Shutterstock