Make up za vjenčanje

lijepa mladenka

Vjerojatno ne postoji žena, djevojka koja nije barem jednom tijekom svog odrastanja razmišljala kako da najbolje zasja na jedan od najvažnijih dana u životu. Iako u zadnje vrijeme i sami muškarci jako puno pridaju važnost odabiru odijela i svega ostalog i dalje su mladenke te koje dolaze u prvi plan i čiji odabir make upa i haljine može biti ključan.

Dakle malo je onih koji nisu barem jedno razmišljali o tome kako bi trebali izgledati na dan vjenčanja. Prije nego što dođe taj važan dan velik broj mladenki odlučuje se na generalne probe kako bi bile sigurne da su odabrale najbolje za sebe.

Ne postoji frizer i kozmetički salon koji vam neće predložiti probu prije samog vjenčanja iz razloga, jer nikada ne možete biti dovoljno sigurni u nešto dok to ne isprobate. Osim vjenčanice koja je daleko najbitnija, mladenka mora isto tako razmišljati o svom make upu.

Kako su se modni trendovi uvelike promijenili tako se promijenio i način razmišljanja da mladenka na sebi treba imati decentnu šminku. Naime nekada se smatralo da je najbolji načn šminkanja za mladenku, gdje se kombiniraju nježne nijanse i prije svega zemljani tonovi.

Treba napomenuti kako to ovisi o samoj mladoj. Međutim dabir načina šminkanja ovisi i o tome radi li se o tradicionalnoj, ili možda modernoj haljini. Normalno je ako ste se odlučili za tradicionalnu haljinu da ćete odabrati i romantični look, koji podrazumijeva prirodan izgled.

Sve one žene koje su se odlučile za otvorenije i modernije vjenčanice slobodno mogu odabrati malo jače boje ruža i sjenila. One se dakle mogu odlučiti za malo jači make up prilagođen večernjem izlasku.

Kao što je rečeno na početku potrebno je prije konačnog dana, odraditi probu. Samo šminkanje mora se odraditi na danjem svjetlu tako da ne bi došlo do nekih iznenađenja. Tijekom probe pobrinite se da isprobate sve boje za koje mislite da bi vam mogle odgovarati.

Dogovorite se odmah sa šminkericom kako bi napravili nekoliko mogućih kombinacija boja da bi se kasnije mogli odlučiti za onu pravu.

Autor: S.Š., Foto: AlikeYou/Shutterstock