Make up trikovi za veće oči

maskara za volumen

Želite li privući pažnju ili samo učiniti svoje oči većima, onda ste na pravom mjestu jer ovdje se nalaze rješenja uz koje ćete postići transformaciju baš poput filmskih zvijezda. Make up trikova ima puno i zahvaljujući njima možete učiniti što god želite. Tijekom šminkanja želite naglasiti usne, ali i oči.

Uz pomoć brojnih proizvoda iz bogate linije dekorativne kozmetike vaše oči mogu postati veće, a vi tako možete imati dramatičan pogled kakav ste oduvijek željeli. Kako bi oči bile veće ne smijete zaboraviti na uvijač za trepavice. On je jedan od osnovnih alata uz pomoć kojeg ćete postići željenu promjenu.

Kada ste završili s uvijačem potražite najbolji korektor i pokrijte podočnjake. On bi trebao biti za nijansu svjetliji od vaše boje kože, a stavit ćete ga i na unutarnje kutove očiju. Odlučite se za topliju nijansu korektora.

Teško je zamisliti da ćete uspjeti vizualno svoje oči učiniti većima bez pomoći nekoliko nijansi sjenila. To je stara škola koja se oslanja na svijetle boje na početku oka, dok se tamnije nalaze na vanjskim rubovima.

Svaki vizažist će vam potvrditi da sa svijetlom nijansom na početku oka možete ostvariti ono što ste željeli. Klasičan pristup šminkanju ne može nikada dosaditi i bez obzira na trendove ovakav način make upa će uvijek biti popularan.

Maskara je neophodna ako želite duge i velike trepavice jer samo s njom dobivate željeni volumen. Mnoge žene stavljaju maskaru samo na gornje trepavice jer im se čini previše ako ju stave i na donje trepavice. Takva je situacija samo ako nanosite maskaru u crnoj boji. Pokušajte sa smeđom bojom i uživajte u transformaciji.

Olovku možete nanijeti na gornji, ali i na donji kapak. Važno je da linija bude tanka i jedva primjetna jer s debelom crtom zatvarate oči, one ne postaju veće nego se čine manjima nego što stvarno jesu. Uživajte u novom izgledu uz pomoć make up savjeta koji će olakšati vaše svakodnevno uljepšavanje.

Autor: S.Š., Foto: Yeko Photo Studio/Shutterstock