Make up savjeti za veće oči

rozi make up

Želite vizualno povećati svoje oči jer smatrate kako vam priroda nije dala dovoljno? Ako tako mislite postoji rješenje, a za njega je potrebno samo nekoliko minuta vašeg vremena i malo dobre volje. Uz najbolje make up savjete vaše će oči biti onakve kakve ste oduvijek željeli.

Da bi make up na kraju dana bio savršen i pogođen, potrebno je da svaka osoba koja se odluči našminkati dobro poznaje svoje lice i svjesna je svih njegovih prednosti, ali i mana. Samo tako će transformacija biti moguća. Promjena uključuje više toga, pa tako i vizualno povećanje ili smanjivanje.

Kako neki teže da imaju veće oči i usne, neki ih žele učiniti manje vidljivima. Svatko ima svoje veselje i svoj cilj i postupit će na kraju prema onome što će ga učiniti sretnim. Ako ste i vi jedna od onih osoba koja želi povećati oči, bilo bi dobro da se posvetite trepavicama.

Da bi oči bile vizualno veće i vaše trepavice trebaju biti dulje. To možete učiniti tako što ćete maskaru nanositi prvo na vrhovima trepavica, a tek onda prema korijenu. Svaki put prije nanošenja novog sloja pričekajte barem minutu kako bi se maskara stigla osušiti, a da ne nastanu grudice.

Prije nego krenete nanositi maskaru upotrijebite uvijač za trepavice, koji će im dati lijep oblik i nakon čega će biti lakše nanošenje maskare. Za lijepe i velike oči važne su i obrve. One moraju pratiti vašu liniju oka, a ako su rjeđe možete ih popuniti olovkom i tako istaknuti luk.

Make up savjeti za vizualno veće oči podrazumijevaju i sjenilo. Ono bi trebalo biti svjetlije nijanse, a odabir boje će ovisiti o tome kakva je vaša boja očiju. Smeđim odgovaraju bež nijanse i brončana, zelenim smeđe nijanse i ljubičasta, a plavim i sivim ljubičasta ili smeđa boja sjenila.

Bilo bi dobro da koristite dvije nijanse sjenila, tamniju i svjetliju. Dok tamnija ide preko cijelog oka, svjetlija se zadržava u njegovim pregibima. Pripazite na prijelaze kako ne bi izgledali umjetno. Primijenite neki od savjeta i izgledajte savršeno.

Autor: S.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock