Majice s printom

majica sa printom
Majica s printom, Foto: mangostock/Shutterstock

Do sada su se vjerojatno već ugnjezdile u vaše ormare i u vaša srca. Oh, koliko volimo obične majice sa printom! Djeluju tako jednostavno, a opet su toliko svestrane. Obično se radi o pamučnim majicama koje su iznimno udobne za nošenje i u njima ćete se osjećati komotno tijekom čitavog dana. Prevruće je za komplikacije i umjetne materijale tako da svaki puta kada ste u prilici odaberite one od prirodnih materijala.

Samo je potrebno navući recimo dobre traperice, sandale rimljanke, staviti na glavu neki slamnati šešir i dobru majicu sa printom i možete krenuti bilo gdje. Kava sa prijateljicom, shopping, obavljanje stvari po gradu, fakultet, kino sa dragim ili možda čak i na posao ako dress code na radnom mjestu to dopušta.

Majice sa printom postale su izuzetno popularne i odličan su način za izražavanje pripadnosti određenoj subkulturi ili za prenošenje vlastitih stavova bez ijedne izgovorene riječi. One su također i odjek kolektivne kulture i pun zamah dobile su pojavom velikih pop, rock i metal bandova. Koliko puta ste samo vidjeli nekoga tko je odjenuo majicu sa printom Metalice? Volite li i vi ovu vrstu glazbe automatski vam je ovaj potpuni stranac drag zbog zajedničkog interesa.

Majice sa printom mogu biti ozbiljne i podržavati neku svrhu kao recimo borbu protiv AIDS-a ili na sebi imati znak kojim ćete izraziti svoj stav spram bitnih pitanja: odličan primjer bi recimo bila majica sa znakom za reciklažu. No u većini slučajeva su šaljive i referiraju se na nešto iz pop kulture.

Čak i ako su majice sa printom bile pomalo zaboravljene u zadnje vrijeme jer su preuzeli cvjetni uzorci, pastelne boje i čipka, kako to obično biva svaka nova stvar koja se pokaže dovoljno dobrom i zanimljivom razgrana se u sve dijelove kulture i mode. Tako je lik iz serije Teorija velikog praska, svima omiljeni Sheldon Cooper, ponovo oživio majice sa printom. U njegovom repertoaru možemo pronaći printeve raznih superheroja. Prinznajte, u potpunosti želite piti kavu na suncu sa Batman znakom na prsima. Uživajte u modi, zabavljajte se i iskoristite sve vrckave ludorije koje ona ima za ponuditi.

 Autor: L.K. Foto: mangostock/Shutterstock