Ljubičasta boja kao trend

ljubičasta boja

Srodna ružičastoj boji, ljubičasta boja je često među najomiljenijim bojama među pripadnicama ljepšega spola. Nalazimo je u hladnim nijansama, pa i u onim toplijim nijansama te je rado nosimo kroz razna godišnja doba ne bi li nam uljepšala možda neki sivi dan, ili ne bismo li njome istaknuli svoje zelene ili smeđe oči.

Donosimo vam uz što sve možete kombinirati ljubičaste nijanse boje te kako je nositi u make up-u, na torbicama i ostalim modnim predmetima.

Svakim danom smo svjedoci kako ljubičastu boju možemo naći u kolekcijama poznatih svjetskih dizajnera koje je rado odabiru na svojim modelima na revijama i ostalim događanjima.

Isto tako, dobro je znati da se i kod unutarnjeg i vanjskoga uređenja doma sve više koriste nijanse ljubičaste ne bi li se  osvježio prostor i življenje učinilo ugodnijim.

U parfumerijama ste zasigurno mogli primjetiti kako se u asortimanu mogu naći različiti kozmetički proizvodi ljubičaste boje.

Odlučite li nanositi ljubičasto sjenilo na oči, bez problema možete nanijeti i ljubičastu olovku koja će pogled učiniti dramatičnijim.

Isto tako, želite li imati neki jednostavniji make up na očima, uvijek možete odabrati maskaru ljubičaste boje koje će podariti lijepi volumen i izgled trepavicama, a vi ćete izgledati mladenački i moderno.

Uz pravu šminku idu i njegovani nokti. Želite li uskaditi boje na očima i noktima, na raspolaganju vam stoje razni lakovi za nokte u ljubičastim bojama koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Pa tako možete uz neku jednostavnu manikuru probati ljubičaste šljokice na noktima koje daju jedan decentni ukus.

Kao trend sezone, vizažisti donose i ljubičaste ruževe koje odlično stoje uz svaku put. Vrlo lijepo se mogu kombinirati uz neke jednostavne frizure te za neke večernje događaje.

Štikle, naušnice i torbice su definitivno osvojile ljubičastu boju pa se tako i ona nalazi u tim modnim dodacima koji uz neku bijelu ili crnu haljinu stoje besprijekorno dobro i moderno.

Autor: A.B., Foto: Malakhova Ganna/Shutterstock