Krzneni prsluk, apsolutni pogodak

Djevojka s krznenim prslukom, Foto: Sirk/Shutterstock

Krzneni su prsluci u zadnje dvije sezone apsolutni pogodak. Osim što vas grije od hladnoće, svojim izgledom će sigurno usmjeravati poglede na vas.

Dvije su glavne vrste krznenih prsluka. Naravno, razlikujemo ih po materijalu koji može biti pravo ili umjetno krzno. U svakom slučaju preporučamo varijantu sa umjetnim krznom, prvenstveno su jeftiniji, a ne postoji ni opasnost da privlačite ljutite poglede od boraca za zaštitu životinja.

Obzirom da su upečatljivi, kad krzneni prsluk kombinirate s ostalim odjevnim predmetima morate paziti kako ne biste pretjerali. Kako bismo vam pomogli, nudimo nekoliko savjeta za ovakve outfite.

Krzneni prsluk nikako nemojte kombinirati sa bijelim sportskim tenisicama. Općenito treba biti oprezan sa bilo kojom bojom sportske obuće, jer je ovakav prsluk elegantni odjevni predmet. Eventualno probajte uskladiti crne ili smeđe modele elegantnijih tenisica.

Ne preporučamo vam da ga kombinirate da širim ili širokim hlačama. Sam prsluk će vam dovoljno proširiti gornji dio tijela, tako da težite što užim hlačama. Savjetujemo da obučete uske traperice i visoke čizme ili cipele na petu, kako biste se vizualno izdužili.

Osim traperica, krzneni prsluk možete uskladiti i sa suknjicom, ali pripazite na njen uzorak i oblik. Ne odgovaraju sve suknjice na krzneni prsluk.

Pri kupnji prsluka, obratite pozornost na boju. Najčešći i najpametniji izbor su prsluci što neutralnijih boja. Preporučamo smeđu, crnu, bijelu ili sivu kombinaciju. Još jedna stvar na koju obratite pozornost pri kupnji jest dužina samog prsluka. Ako niste jedna od onih manekenske visine, kupite prsluk koji je malo kraći, do struka, tako ćete spriječiti da se vizualno smanjite.

Ne pretjerujte sa nakitom, uz remen koji bi vas vizualno suzio, nabacite još eventualno ogrlicu ili veću narukvicu.

Foto: Sirk/Shutterstock