Kreativne ideje za božićne poklone

božićni poklon

Volite li Božić i sve one radosti koje nosi sa sobom? Ako je tako onda ste među onom skupinom koja se podjednako veseli darivanju i primanju poklona. Kako je Božić vrijeme kada se poklanjaju sitnice ne morate puno potrošiti da biste razveselili svoje najdraže.

Božić je prvo vrijeme radosti i svečanosti, a tek onda vrijeme kada se izmjenjuju pokloni. Iznenadite svoje najbliže poklonom koji ste sami napravili i tako pokažite trud koji ste uložili. Uradi sam pokloni vam štede novac, a i vi se zbog njih bolje osjećate jer tako dajete do znanja koliko volite osobu kojoj ih poklanjate.

Imate li koji skriveni talent? Sigurno postoji nešto što znate sami napraviti, ali vam prije nije bilo potrebno. Upotrijebite sada svoje znanje i ispletite kapu ili šal.

Voli li vaš dragi masaže i opuštanja, a odlazak na spa vam je sada nedostupan zbog financija? Onda je vrijeme da napravite spa ugođaj u svom domu. Ukrasite životni prostor svjećicama i pustite opuštajuću muziku te priuštite svom dragom masažu. Bit će to poklon koji će dugo pamtiti.

Volite li imati najdraže na uspomene na jednom mjestu? Pokušajte iznenaditi supruga ili dijete ukrasnom kutijom koja će biti ispunjena lijepim porukama. Pronađite neku staru kutiju i ukrasite ju kako mislite da je najbolje.

Nakon toga posložite nekoliko ceduljica s raznim porukama i s nekoliko fotografija. U ovu preslatku kutijicu iznenađenja možete poredati i nekoliko čokoladica ili bombona. Odaberite samo ono za što znate da će razveseliti onoga kome poklanjate.

Pokažite svoju kreativnost i uštedite novce koji će vam trebati za nešto drugo. Pravila nema, čega se god možete sjetiti, sve dolazi u obzir, a važno je samo da ste pogodili bit Božića.

Autor: S.Š., Foto: Subbotina Anna/Shutterstock