Kratke majice, samo za odvažne

kratka majica
Kratka majica, Foto: Ipatov/Shutterstock

Ljetne vrućine su nastupile. Gledate bespomoćno živu u termometru kako se penje sve više i više. Nezaustavljivo raste i svaki stupanj više znači i poneki odjevni komad manje.  Toliko je vruće da biste najradije i kožu ogulile sa sebe, ali ipak društvo se mršti na to da izađemo popiti kavicu u grad u rođendanskom odijelu.

Kada udare temperaturni maksimumi i sunce sjedne u zenit želimo se osjećati udobno i rashlađeno u odjeći koju nosimo. Imperativ je birati onu koja je načinjena od priozračnih i prirodnih materijala. Nužno je da odjeća ne prijanja u potpunosti uz tijelo kako bi zrak mogao cirkulirati i hladiti kožu.

Posebice volimo pamuk i lan. Pamučna majica je odličan predmet u kojem ćemo moći preživjeti čitav dan. Bilo da idete samo u šetnju gradom, obaviti nagomilane obveze ili pak u ured pamučne majice će se odlično uklopiti. Odaberite one koje su malo strukirane, ali ipak dovoljno široke da daju samo naznake figure.

No postoji još jedna opcija koja je samo za hrabre djevojke. Radi se o kratkim majicama koje će otkrivati pupak. Ovakve majice zahtjevaju od vas da budete vrlo kritične prema sebi i pristaju djevojkama koje su uložile sate i sate u oblikovanje figure u teretani. Područje trbuha vrlo je teško oblikovati jer je genetika predodredila ženu da sve suvišne kalorije sprema u obliku masnih jastučića upravo na trbuh i bedra.

Ove kratke majice mogu varirati od dužine tik ispod grudi pa sve do onih koje pokazuju samo malo kože ponad pasice hlača ili suknje. Najbolje će pristajati kada sunce već poljubi vašu kožu i uhvatite malo boje. Posebice nam se sviđa neobična kombinacija duge lepršave suknje do poda i kratke pamučne majčice. Dobre sandale, uvijena puštena kosa i slamnati šešir sjedaju kao točka na i.

Odjenete li ovakvu majicu imajte na umu da ćete čitavo vrijeme morati biti svjesne svog držanja. Onoga trena kada se ispravite trbuh će se izravnati i izgledati lijepo i privlačno, čak i ako nemate izražene “pločice”. Meke i ženstvene obline su seksi no vi znate najbolje možete li si priušiti ovu modnu pustolovinu. Uživajte u ljetu, pijte puno vode i zasladite dan voćem umjesto čokoladom. Neka vaš trbušćić ostane lijep i napet kao i do sada.

 Autor: L.K. Foto: Ipatov/Shutterstock