Kožna suknja za zimu

žena u kožnoj suknji

Idealni modni komad ove zime je kožna suknja. Osim što će vas grijati u hladnim zimskim danima jer može odlično zadržati toplinu, ona vam daje mnoge načine kombiniranja. Kožna suknja podarit će vam ženstven i elegantni ili opušteni i sexy izgled. Zavisno od toga kako se koji dan osjećali i kakav izgled želite postići.

Pošto se može naći u mnogim krojevima i dužinama, ona može lijepo istaknuti noge, a uže varijante ove suknje koje prate cijelu liniju tijela, istaknut će vašu figuru u prvi plan.

Kožne suknje su definitivno komad odjeće koji je must have ove sezone. Birajte suknje od prave kože ili od umjetne, a postoje one koje su cijele od kože ili varijanta s dodacima zatvarača ili nekog drugog ukrasa koji će vam dati bajkerski izgled.

Možete je kombinirati na razne načine. Nosite je uz popularne tople pulovere u raznim bojama. Cijeli styling zaokružite velikom ogrlicom. Kožna suknja može biti u različitim bojama, a isto tako i puloveri. Pošto se ove sezone nose oni u jakim bojama, zašto ne odabrati žutu vesticu uz crnu, usku, kožnu suknju do ispod koljena. Sve zaokružite cipelama na punu petu ili popularnim čizmama sa zakovicama.

Za casual, dnevnu ili čak poslovnu kombinaciju, odjenite kožnu suknju s popularnom kariranom košuljom. Ili odaberite onu običnu, plavu i jednobojnu. Ovako odjeveni bit ćete šik i elegantni. Uz takvu kombinaciju najbolje će vam pristajati cipele do gležnja sa sakrivenom punom petom ili one visoke na žniranje, pomalo rokerskog izgleda.

Za svečaniji, večernji izlazak odaberite finu, svilenu bluzicu koju ćete staviti u suknju, a suknja neka bude strukirana i to ona popularnog A kroja. Ovim izgledom osim elegancije, zasjat ćete i na romantičan način. Ovakvu kombinaciju najbolje će zaokružiti cipelama na potpeticu. I to ove sezone, ponovo one u špic.

Dakle, bilo da se radi o uskim, širim, kratkim ili dužim kožnim suknjama one su ultimativni hit ove zime. Svakako obogatite svoj ormar jednom kožnom suknjom koju ćete moći kombinirati na mnogo načina. Kožnom suknjom uvijek možete postići drugačiji izgled, zavisno uz kakve cipele i majicu, košulju i bluzu ih kombinirali. Ona će zasigurno dominirati vašim modnim carstvom.

Autor: M.L., Foto: Jessica Stam/Flickr