Korisni savjeti za mame

korisni savjeti za mame

Svaka majka vrlo dobro zna da se ukoliko želi izaći dotjerana iz kuće, mora znati brzinski spremiti. Napraviti frizuru, nanijeti lagani make up na lice može ponekad biti pravo umijeće, uz male vragolane. Kako da se uspijete na brzinu dotjerati i izgledati lijepo i njegovano, donosimo u nastavku.

Najbolja podloga koju možete staviti na svoje lice je tonirana krema. Tonirana krema se nanosi na lice puno lakše od bilo koje vrste pudera, a ukoliko nemate previše vremena za spremanje, tonirana krema vam je najbolji izbor.

Toniranu kremu je najbolje kupiti u nijansi koja odgovara vašoj boji kože i po mogućnosti sa zaštitnim faktorom kako bi zaštitila vašu kožu od sunca. Tonirana krema ne zahtijeva perfekcionizam, pa ukoliko ju ne nanesete kako treba, neće se primijetiti i izgledat će savršeno.

Za topliji i svježiji izgled, na lice obavezno stavljajte rumenilo. Ukoliko ne znate koju nijansu rumenila da izaberete, savjetujemo vam da birate rumenilo boje breskve koje odgovara svakom tipu kože, te s kojim ne možete pogriješiti. Nakon nanošenja rumenila, na lice nanesite i malo bronzera kako bi svojoj koži pružili dodatni sjaj.

Kako bi vaše oči bile našminkane i dotjerane i prilikom obavljanja svakodnevnih majčinskih aktivnosti, koje stvarno mogu biti svakakve, preporučujemo vam da na oči stavljate vodootpornu maskaru. Vodootporna maskara će sigurno izdržati polijevanje vodom ili suze radosnice, tako da nećete imati brige da vam se šminka razmazala.

I za kraj na vaše usne nanesite malo ruža. Najbolje je da birate boju ruža koja najbolje odgovara vašem tenu i crtama lica, a isto tako vam savjetujemo da na usne stavljate dugotrajan ruž, koji će se zadržati na vašim usnama tijekom cijelog dana.

Ovako uređeni, izgledat ćete kao da ste sate proveli pred ogledalom i vaš izgled bit će savršen, a sve što vam treba je samo minimalno vremena i par make up trikova, uz kvalitetnu i dugotrajnu šminku, koja će biti na vašem licu i nakon cijelog dana koji je pred vama.

Budite zadovoljna i ispunjena osoba koja u svakom trenutku zna što hoće. Koliko je važno da budete dobar roditelj tako je potrebno i da izdvojite malo vremena za sebe.

Autor: A.Z., Foto: cliplab.pro/Shutterstock