Koju narukvicu odabrati

djevojka s narukvicama
Djevojka s narukvicama, Foto: Andreas Gradin/Shutterstock

Želite li malo zablistati, možete i to bez ikakvog problema. Naime u zadnje vrijeme na tržištu se može naći velik izbor nakita, gdje prije svega treba izdvojiti upravo narukvice. Može se reći za svakoga ponešto, kako za starije tako i za one malo mlađe. Želite li recimo klasični komad nakita tu su brojne zlatarnice koje vam mogu pomoći, a ako želite nešto otkačenije, možete se obratiti svim vodećim lancima.

U zadnje vrijeme na tržištu nakita sve se više ističe upravo Argentum koji vam može ponuditi veliku lepezu nakita, od narukvica, ogrlica i naušnica. Najbolje od svega što možete birati između materijala kao što je drvo, pomalo neobično i naravno nesvakidašnje.

Ako se kojim slučajem nađete u blizini jednog od njihovih dućana u ponudi imate puno toga. Od narukvica svakako treba izdvojiti modele kao što je narukvica od školjki koja  se može i rastezati, pa je tako prilagodljiva skoro za svaku ruku.

Također treba izdvojiti narukvicu sastavljenu od školjki i drveta. S njom ćete se zasigurno isticati i pomalo izdvojiti iz dosadnog sivila. Za one malo klasičnije tu je velik broj modela kao što je narukvica od koralja s kojom možete zablistati na svakoj prilici.

Osim Aregntuma tu je velik broj drugih dućana koji nude velik izbor za sve ljubitelje swarovski kristala. Od onih jednostavnijih do bogatijih modela, za svakoga ponešto. Nije istina kako su ti modeli predviđeni samo za starije, mlađi se isto tako mogu naći među ovom bogatom kolekcijom.

Moda je napredovala kao i sve ostalo u životu, pa u skladu s tim više nema nikakvih ograničenja koje bi vas možda mogle spriječiti u tome da zablistate na sebi jedinstven način onako kako vi želite, bez straha da će vas netko zbog toga možda osuditi.

Autor: S.Š.  Foto: Andreas Gradin/Shutterstock