Koje žene privlače muškarce

samostalne zene

Zašto su najsamostalnije žene najpoželjnije? U pravili takve žene ne trpe da ih se zanemaruje ili naguruje, a to osim što je odličan stav za život, ujedno, najviše i privlači muškarce.

Takve žene nisu lake. Ne glume one nedostižne dive, nego ne padaju na svakoga tko im se nasmiješi i laska. Ako muškarac želi osvojiti takvu ženu, mora se malo potruditi jer ona je svjesna svoje vrijednosti i neće je dati svakom muškarcu. Ona zna da ima drugih opcija i nema potrebe pristati izaći s prvim muškarcem koji joj se ponudi. Muškarci jako cijene žene oko kojih se moraju malo potruditi.

Takve žene nisu razočarane u ljubav nego vjeruju u nju. Jake žene mogu i dulje vrijeme biti slobodne, ali uvijek zadržavaju optimizam. One očekuju puno od muškaraca i ne pristaju na ništa prosječno. Samostalne žene ne troše vrijeme na osrednje muškarce nego čekaju da dođe onaj koji će ih biti dostojan i znaju da se čekanje isplati.

Samostalna i samosvjesna žena zna da ne može mijenjati muškarce pa to neće niti čekati. Ona samu sebe neće lagati, kakva god istina da bude, ona će je priznati. Ako smatra da muškarac nije dovoljno posvećen vezi, sve će mu dati do znanja. Loše ponašanje nema potrebe tolerirati.

Samostalna žena razumije što je slušanje partnera, jednakost, podrška i tu ne pristaje na manje od toga. No isto, razumije i što je kompromis i ako je partner vrijedan toga, pristaje na kompromise.

Samostalna žena je kompletna sama po sebi i nije joj potreban netko da bi ona bila potpuna. Takva žena ima prijatelje, hobije i strasti koje ispunjavaju njen život, a partnera trebaju samo ako ih dostojno prate na njihovom putu sreće. Žene koje se ne boje biti same neće ni pristati na osrednju vezu s muškarcem koji ju ne zaslužuje.

Naravno, i takve žene imaju svoje slabosti, samo što one ne dozvoljavaju da ih te slabosti kontroliraju niti da utječu na njihov život. Znaju da su nesigurnosti beskorisne i da to ne trebaju pokazivati, a njihovo snažno i poželjno ponašanje će primijetiti gotovo svaki muškarac. Na njima je samo da izaberu pravog!

Autor: S. G., Foto: Pressmaster/Shutterstock