Kako zavesti muškarca

muškarac i žena

Iako mnoge žene polažu mnogo vremena i truda u svoj izgled kako bi osvojile muškarca, prava istina oko zavođenja leži zapravo u tome da muškarce odbija previše uređena žena. Ako ste konstantno previše dotjerani i provodite većinu vremena gledajući se u ogledalo, muškarce će to odbiti jer nitko ne voli umjetnu i nezanimljivu ženu koja provodi puno vremena samo uređujući se.

Pitate se što je onda ključno kod muškaraca. Donosimo vam savjete kojima ćete uspjeti zavesti kojeg god muškarca poželite.

1. Prštite od energije i entuzijazma

Nikome nije privlačan netko tko je monoton i dosadan. Ako stojite u kutu i pričate kao da ste na izmaku snaga, muškarac vas neće niti primijetiti. Nasmijte se i zračite osobnošću. Pričajte o onome što vas veseli pa iako to bio razgovor o vašem kućnom ljubimcu. Tako ćete dati do znanja da ste opuštena i zanimljiva osoba.

2. Dižete mu samopouzdanje

Prolazite ulicom i na vama se zaustavljaju muški pogledi, no vi vidite samo muškarca s kojim ste izašli. Usredotočeni ste na njega, slušate što on govori i gledate ga ravno u oči. Ovo će za sve muškarce biti iznimno uzbudljivo i zasigurno vam nakon ovoga neće moći odoljeti.

3. Cijenite se

Nema ništa privlačnije od žene koja se ne boji reći što misli. Iako znate da se vaše mišljenje razlikuje od njegovog, izrecite ga jasno i glasno. Muškarac će vas na taj način cijeniti još više jer će znati da se ne ustručavate reći što mislite i da ste uvijek svoji.

4. Moć dodira

Budite topla i vedra osoba koja će spontano poljubiti ili zagrliti muškarca ili ga utješiti stiskom ruke kada mu je najteže. Muškarci, iako to ne pokazuju toliko kao žene, su vrlo emotivni. Ovim ćete mu dati do znanja da ste osoba koja šalje toplinu i zarazno pozitivne vibracije.

5. Volite svoje tijelo

Iako možda nemate savršeno tijelo poznate manekenke neka vas to ne ustručava da volite svoje tijelo. Nemojte se skrivati iza debelih slojeva odjeća. Ustanite i pokažite da ste zadovoljni sami sa sobom.

6. Nemojte biti opsjednuti izgledom

Iako muškarci vole dotjerane žene prije će poželjeti biti u društvu one opuštene koja nema tonu šminke na sebi i njeguje prirodan izgled. Opustite se pa čak iako vam se potrgaju najlonke ili vam se razmaže maskara, muškarcima će to biti simpatično.

Muškarci kao i žene prvenstveno padaju na izgled. No, to ne znači da je on presudan. Iako će im se određena žena u početku svidjeti oni će ići dalje u potrazi za kvalitetama i naći privlačnost u “onom nečem”.

Autor: M.L., Foto: conrado/Shutterstock