Kako urediti zlata vrijedne kvadrate

Foto: /Sxc

Spadate li u ponosne vlasnike ili podstanare stana s balkonom ili terasom, smatrajte se doista sretnim. U svom stanu imate, bili svjesni toga ili ne, pravo malo bogatstvo. Svakog dana satima možete uživati u blagodatima sunca, povjetarca ili samo pogledu na zgodnog susjeda, a da napravite tek nekoliko koraka.

Uredite li svoj balkon ili terasu i prilagodite ga svojim ukusima, s vremenom ćete sve više vremena odvajati za boravak u tih nekoliko kvadrata “zraka”, idealnima za odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa.

Stvorite svoj mirni kutak

Prvo, nabavite udoban stolac. Hlad osigurajte tako da napravite paravan od biljki penjačica s potporom od žica ili letvica. Time ćete dobiti i na privatnosti. Svoje stolce, fotelje ili klupčice možete upotpuniti jastucima svih oblika, boja i dizajna kao i različitim prostirkama.

Sanjari li vaše dijete o igranju u travi, stvorite na svom balkonu ili terasi mali park! Sve što vam treba je nekoliko metara umjetne trave ili tepison od umjetnog ili prirodnog materijala kao što je sisal.

Volite li drvo, izaberite drvene daščice te njima popločite balkon ili tereasu. Osjećat ćete se kao na brodu.

Autor: Vjeverica, Foto: Ayla87/Sxc