Kako staviti bronzer

stvaljanje pudera

U posljednje vrijeme puno žena se odlučuje na korištenje bronzera kao još jedan dodatak u svojoj kozmetičkoj torbici. Sjenilo, maskara, tuš, ruž… Sve je to kozmetika bez koje jednostavno ne možemo i koja nam pomaže da istaknemo sve prednosti na licu, a sakrijemo nedostatke. Ali što je s bronzerom?

Jeste li i vi jedna od onih koji poseže za još jednim kozmetičkim proizvodom u cilju postizanja ljepote? Ako jeste onda niste pogriješile, jer je bronzer poznat po tome što savršeno naglašava crte lica.

Znate li koristiti bronzer? Kao i u svemu ostalom tako i kod šminkanja postoje pravila kojih bi se trebali pridržavati. Bronzer je dio cijele te priče, a ako niste sigurni kako ga staviti slijedi nekoliko korisnih savjeta.

Uvjerite se uz pomoć videa kako pravilno nanijeti bronzer.

Prije nego se krenete šminkati morate znati kako je važno odabrati pravilnu boju bronzera, a koja mora biti za nijansu tamnija od vaše boje kože. Odabir boje ovisi i o tome kakvu boju kose imate, pa tako plavušama više odgovara roza nijansa dok bi brinete mogle odabrati bronzer boje breskve.

Odlučite se za veliku četikcu pomoću koje ćete stvoriti prirodan izgled. Bilo bi dobro kada bi četkica bila napravljena od prirodnih dlačica, a uz pravilno održavanje ona će vam duže trajati. S manjim četkicama dobivate efekt crte na licu.

Prije nego krenete stavljati bronzer nanesite podlogu. Ona isto mora biti prilagođena vašoj boji kože i ne smije odudarati, jer ćete tako izgledati neprirodno. Kada ste stavili puder uzmite četkicu i laganim potezima nanesite bronzer. Četkicu lagano uvaljajte i ne zaboravite otresti višak.

Bronzer stavite na određena područja, a to su jagodice, brada, čelo i nos. Bronzer nanosite na dnevnom svjetlu, a u suprotnom se šminkajte pri jakom osvjetljenju. To je važno kako bi izbjegli nanošenje prevelike količine bronzera. Ako ste primijetili da ga ima previše, bronzer uklonite laganim potezima uz pomoć vate.

Sada izgledate svježe i odmorno i spremni ste za izlazak. Uloga bronzera je da vas podigne, zato pazite koliko ga stavljate i kako.

Autor: S.Š., Foto: Lana K/Shutterstock