Kako se izvući s lošeg spoja

prvi izlazak

Spremate se na svoj prvi spoj s muškarcem kojeg i ne poznajete najbolje. Sigurno vas je strah hoće li sve dobro proći. A što ako neće, i ako osoba s kojom idete na spoj, neće nimalo odgovarati vašim kriterijima.

Kako se izvući s lošeg spoja na što pristojniji način, kako ne bi povrijedili drugu stranu i kako ga ne bi doveli u neugodnu situaciju, donosimo u nastavku.

Vi se njemu sviđate i on bi s vama htio nešto više, ali on se vama ne sviđa, nikako. I to ste shvatili u potpunosti čim je krenula prva minuta vašeg spoja. Kako bi mu to dali do znanja na manje bolan način, a opet da budete u potpunosti iskreni, možete mu jednostavno reći da se stvarno ne vidite s njim u vezi, ali da bi voljeli da budete prijatelji.

Niti jedan muškarac ne želi biti prijatelj ženi koja mu se sviđa nego želi nešto više s njom i želi je osvajati. Ako mu kažete da kod vas ima šanse jedino za prijateljstvo, sigurni smo da vam se više neće javiti.

Ako mu do kraja spoja želite dati šansu, samo naprijed. Ali, ako ste i nakon što je spoj došao do samog kraja shvatili da ipak ne želite ništa, najbolje je da budete iskreni. Koliko god se iskrenost činila teškom, ipak je bolje za oboje. Iskrenost je možda teška na početku, ali je lakše kasnije, jer ako se zapetljate u laži, svakim danom će vam samo biti sve gore i gore. Pa bi najbolje bilo da već na prvom spoju budete u potpunosti iskreni.

Ako na samom početku spoja osjećate da muškarac koji sjedi nasuprot vas nije za vas te da to nikada neće upaliti, odmah mu na početku spoja recite da vam je nešto iskrsnulo, te da ćete morati otići za pola sata. Ovo nije toliko bolna metoda, jer ako i za pola sata shvatite da vam se muškarac s kojim ste na spoju ipak počeo sviđati, uvijek imate šansu za drugi spoj.

Autor: A.Z., Foto: