Kako riješiti ispucale usne

njegovane usne

Vaše usne moraju uvijek biti lijepe i njegovane, jer niti jedan ruž i sjajilo neće pokriti ispucale usne. Prije nego stavite ruž za usne pazite da ste usne prije toga njegovali pravim preparatima. Kako riješiti ispucale usne? Usne možete uljepšati prirodnim preparatima.

Domaći pripravci su najbolji kada je u pitanju njega tijela. Radi se o namirnicama koje u sebi imaju visoku razinu kvalitetnih sastojaka te koje nemaju tragova kemije, a zbog čega ste sigurni kako na svoje tijelo stavljate samo najbolje.

U vrijeme kada su cijene raznih proizvoda otišle gore da si rijetko tko može priuštiti skupu kremu ili losion, dobro je što sve te proizvode možete dobiti unutar svoja četiri zida. Ne zaboravite na svoje usne i pružite im pravi tretman.

Četkicu za zube sigurno imate, jer kako ćete inače oprati zube. Znate li da i četkica predstavlja jedan od načina kako možete njegovati svoje usne? Uzmite malo kreme za hidrataciju i stavite ju na četkicu za zube.

Uzmite četkicu i nježno masirajte svoje usne, a nakon 15 minuta uzmite malo meda i namažite ih. Zahvaljujući medu usne će dobiti potrebnu količinu hidratacije, a nakon čega će biti posebno neodoljive i spremne za nanošenje ruža ili sjajila za usne.

Postoji još jedna ljekovita smjesa koja će pomoći u obnavljanju vaših usana. Za čudovornu smjesu potrebno vam je malo svježeg sira i soka od mrkve. Ako nemate nabavite ove sastojke i napravite smjesu za njegu usana.

Nakon što ste napravili sok od mrkve (najbolje je da ga napravite sami, a to možete uz pomoć sokovnika) tako ste sigurni da ste dobili pravi sok od mrkve u kojem nema nikakvih sastojaka koji bi vam mogli naštetiti.

U sok od mrkve stavite malo kravljeg sira i dobro promiješajte. Neka smjesa bude kompaktna, a zatim ju stavite na usne. Pričekajte 20 minuta te ju uklonite. Usne će nakon tretmana biti mekane. Pronađite način kako njegovati najizloženiji dio tijela koji uvijek traži više pažnje, bez obzira na doba godine.

Autor: S.Š., Foto: Wallenrock/Shutterstock