Kako pronaći pravu ljubav

kako pronaći pravu ljubav

Nije svaka ljubav prava, nisu svi ljudi pronašli svoju pravu ljubav i ostali s njome do kraja života. Ljubav ne poznaje sebičnost, ona je uvijek spremna na davanje i na kompromise i zajednička sreća joj je na prvom mjestu.

Ako osjećate nesigurnost i strahove vezane uz vašu zajedničku budućnost, nešto nije u redu. Prava ljubav u vama izaziva pri pomisli na zajedničku budućnost veliko zadovoljstvo i uzbuđenje, osjećaji su vam na vrhuncu i jedva čekate svaki naredni dan u svom životu provesti upravo s njim..

Ljubav je sve veća i jača s planovima za budućnost. Darovima se ne kupuje ljubav. Ljubav označavaju sitnice i djela. Ako morate kupovati nečiju ljubav, to nije ono pravo. Prava ljubav je skromna i ne traži puno. Za pravu ljubav vam nikada nije ništa teško napraviti, svaki slobodan trenutak bi proveli s njome, svaku pažnju i trenutak nježnost bi podijelili s njome.

Ljubav je spontana, iskrena i nikakav novac ju ne može kupiti niti nadmašiti. Vaš partner je prva osoba na koju pomislite ujutro, preko dana kada se ne vidite vam neizmjerno fali, a prije sna mislite o njemu.

To su pokazatelji prave ljubavi, kada vam misli lete k njemu, a mislima ne možete upravljati. Pravi odnos između muškarca i žene znači da ste i slični, a ipak različiti. Sličnosti se moraju podudarati u zajedničkim planovima i ciljevima, koji kroje vašu zajedničku budućnost, a istovremeno morate biti i karakterno različiti da biste se međusobno dopunjavali.

Iako se suprotnosti privlače, u nekim stvarima morate biti i slični kako bi opstali kao par. Ako imate dobar seks, to ne znači da se volite najviše na svijetu i da ste savršeni jedan za drugoga, jer seks nije nikakav pokazatelj ljubavi.

Seks i požuda u odnosu na pravu ljubav su kontradiktorne stvari. Snažni osjećaji, duboki izljevi ljubavi, poljupci, izrazi nježnosti tijekom seksualnog čina otkrivaju pravu ljubav.

Lijepe geste partnera, nježne riječi, izražavanje dubokih osjećaja, djela i osjećaj da bi s partnerom otišli na kraj svijeta, zajednička budućnost koju željno iščekujete i neizmjeran osjećaj ispunjenosti dokazi su prave ljubavi. Kada je takva ljubav obostrana pronašli ste životnog partnera, ljubav za cijeli život.

Autor: M.Š., Foto: ssuaphotos/Shutterstock