Kako postići ono što želite

Postignuto rjesenje, Foto: Dmitriy Shironosov /Shutterstock

Da biste uvijek postigli ono što želite, morate razmišljati i djelovati prema Zakonu privlačnosti. Jeste li znali da on pali baš svaki put ako ga dobro provodite? Potrebno je naučiti kako uskladiti svijest i podsvijest i natjerati ih da rade uravnoteženo. Ako će svijest i podsvijest u neki trenucima biti u konfliktu, Zakon privlačnosti neće raditi, a vi nećete postići ono što želite.

Dosadašnja istraživanja govore da čovjek ustvari ne formira svoje misli, već da to rade naša svijest i podsvijest. Neki vjeruju da većinu poslova odrađuje naša podsvijest, dok koristimo samo 10 posto svoje svijesti. Tajna uspješnog Zakona privlačnosti je da uskladimo želje i namjere. Želja nije dovoljna jer pozitivna energija dolazi isključivo iz namjere. Dakle, ako će vaše podsvjesno razmišljanje biti drukčije od onog što ustvari želite, vaše želje se neće ostvariti.

Jasno odlučite što želite

Sve što možete zamisliti je i ostvarivo. Važno je da u to vjerujete, a da biste to i ostvarili prvo jasno morate odlučiti koje su vaše želje. Jeste li znali da postoje oni koji ne znaju što žele? Budite jasni i točno odredite što želite. A nakon što ste odlučili što želite, dodajte željama pozitivne osjećaje. Jedino ćete tako dopustiti Zakonu privlačnosti da djeluje i ostvari ih.

Vjerujte da će se vaše želje i ostvariti

Jedan od najvažnijih koraka na putu do ostvarenja želja je da vjerujete da ih možete ostvariti. Možda će vam ispočetka biti teško povjerovati da možete ostvariti ono što vam je teško vidljivo. Da biste istrenirali svoju podsvijest da vjeruje u sve što poželite, prvo započnite s malim stvarima. Kada shvatite kako funkcionira Zakon privlačnosti, zaželite i neke veće želje.

Vizualizirajte uspjeh

Vizualizirajte svoju želju do detalja. Ako želite novi stan, zamislite se kako ga uređujete, kako ste uzbuđeni zbog useljenja i kako organizirate tulum. Osjetite sve te osjećaje jer upravo su oni bitni za ostvarenje vaših želja.

Uskladite misli i želje

Ono o čemu razmišljate utječe na to kako ćete doživjeti dan. Zbog toga je bitno uvijek imati misli usklađene sa željama. Ubrzo biste mogli primijetiti kako se drukčije ponašate što će promijeniti i način kako se osjećate. Podsvijest će uskoro raditi vama u korist i lakše ćete dolaziti do cilja. Za početak promijenite način na koji razgovarate sami sa sobom. Jedna pozitivna misao, vodi ka drugoj, što dovodi do uma ispunjenog samo pozitivnom energijom. Postavite si ona pitanja koja vode do pozitivnijih odgovora. Na primjer: “Što mogu unaprijediti na poslu?”.

Uživajte u životu

Kada ste sami sa sobom riješili što želite, nemojte se tih želja grčevito držati. Osjetite slobodu i radost. Nemojte stalno razmišljati o njima i grčevito ih se držati. Budite nježni s njima, dajte im slobodu, ali u svakom trenu budite i puni samopouzdanja da će se vaše želje ostvariti.

Što god poželjeli i što god trenutno radili, težite tome da budete dobra osoba. Činite dobro drugima i osjećajte zahvalnost. Budite svakoga dana zahvalni na malim stvarima koje život znače. Kada izvježbate osjećaj zahvalnosti, privući ćete u svoj život obilje pozitivne energije koja vodi do ostvarenje svih vaših želja.

Autor: M.L., Foto: Dmitriy Shironosov /Shutterstock