Kako postići mladenački izgled

mlada djevojka

Svaka bi žena voljela doživotno imati mladenački izgled kože. No, često se većina žena ne pridržava pravila kako bi to i postigle i očuvale. Brojne štetne navike poput pušenja, solarija i konzumacija alkohola dovodi  do problema s kožom i do bržeg starenja kože.

Donosimo vam metode pomoću kojih ćete imati svježu, zdravu i na izgled mladenačku kožu i to bez estetskih zahvata.

Pod broj jedan stručnjaci navode što više uzimanje tekućiune dnevno i to uglavnom samo vodu. Voda je bitna za svježi i zdrav izgled koji je bogat mladenačkim sjajem kože.

Isto tako, organizam će pravilno moći izvršavati životne funkcije uz dovoljnu količinu vode. Zato je uvijek potrebno imati pri ruci bocu vode kako biste si zagarantirali ljepotu.

Osim vode, stručnjaci i dermatolozi preporučaju konzumaciju što više voća i povrća umjesto slanih i zašećerenih grickalica i čokolada.

Voće s većim količinama vitamina C ima svjstva koja pomlađuju te je prepuno antioksidanasa koji su zaslužni za mladi izgled kože.

Koža s godinama gubi na elastinu i kolagenu te joj tonus znatno opada. Kako biste to spriječili, koristite ulja na biljnoj bazi poput orahovog i ulje makadamije koji su eliksir mladosti.

Za mladenački izgled pobrinite se da se aktivno bavite nekom fizičkom aktivnošću. Provodite vrijeme na svježem zraku u prirodi, na biciklu ili trčeći te ako ste laganiji tipovi, odlučite se za laganiju šetnju.

Cirkulacija će doći do boljega stanja te će se povećati količina kisika u tijelu te će mozak, srce, krvne žile i mišići dobivati više hrane i energije, a vi ćete tako izgledati mlađe.

Ako ste često pod stresom, oslobodite ga se tako da si priuštite masažu s eteričnim uljima koji uvijek imaju čudesna svojstva.

Također si možete priuštiti i kupku iz kućne radinosti s mirisnim  eteričnim uljima koji će vam podariti fizičku i psihičku snagu.

 

Autor: A.B: Foto: Alexander Sherstobitov