Kako ostaviti super dojam na njene bližnje

Društvo razgovara za stolom, Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Kada stigne vrijeme za upoznavanje roditelja i prijateljica svoje djevojke, svakog muškarca brine hoće li ostaviti dobar dojam i ispuniti njihova očekivanja. Važno je zadržati mirnoću i ponašati se prirodno. U nastavku donosimo kako se ponašati u konkretnim situacijama i što točno očekivati.

Upoznavanje najboljih prijateljica

Važno je odmah znati da one misle da ste još jedan dečko u nizu koji će slomiti njezino srce. Stoga će i upoznavanje sigurno ispočetka biti nabijeno tenzijama i pomalo uštogljeno. Vjerojatno ne postoje dečki koji vole upoznavati prijateljice svoje djevojke. No, i to morate proći.

Pokušajte biti smireni, ljubazni i simpatični. Ako se svidite njima, postoji mogućnost da će kada je to potrebno, stati na vašu stranu. Kroz druženje s  najboljim prijateljicama možete i pobliže upoznati svoju djevojku, njezinu osobnost, njezine želje, ali i prošlost.

Plan

Nemojte biti namrgođeni, grubi i odriješiti. Važno je da budete ljubazni i nasmiješeni, a dobro će doći i koja šala na svoj račun. Iako vam se možda njihove teme ne čine niti najmanje zanimljivima, slušajte ih sa zanimanjem i postavite dodatna pitanja. Kasnije uvijek potičite svoju djevojku da održava prijateljske odnose i redovito se viđa s prijateljicama.

Upoznavanje roditelja

Za njezine roditelje uvijek ćete biti prijetnja. No, nemojte to shvatiti previše osobno i ponašati se prema njima distancirano. Naime, za njih postoje samo dva scenarija – ili ćete je usrećiti ili ćete joj slomiti srce. A znate što roditelji misle o onome tko slomi srce njihovoj kćerki?

Plan

Kako biste osvojili njezine roditelje, ponašajte se lijepo i ljubazno, budite pristojno odjeveni te imajte jasne ciljeve oko svog posla. Roditelje će osvojiti lijepo odgojeni dečko. Ovdje se uvijek preporučuje da po potrebi i uljepšate istinu. U slučaju kada ćete roditelje posjetiti prvi put, ponesite nešto za poklon. Iako vam se možda čini otrcano, majku će oduševiti cvijeće, a oca dobro vino.

Upoznavanje kućnog ljubimca

Ona obožava svog psa ili mačku, a vi niste tip za životinje? Ne postoji druga opcija nego da se suočite s njima i pokažete da vam je stalo do njezinih kućnih ljubimaca.

Plan

Kod upoznavanja s kućnim ljubimcima važno je da im prilikom upoznavanja pružite ruku kako bi vas ponjušili. Ako se želite odmah sprijateljiti, ponesite poslasticu. Ne postoji pas koji vas neće zavoljeti nakon što mu pružite ukusnu poslasticu s okusom šunke. Kada dolazite u kuću ili stan, odvojite uvijek nekoliko minuta za psa ili mačku. Tako životinja neće osjetiti ljubomoru prema vama, a vaša djevojka će biti oduševljena.

Izbjegavajte teme vezane uz politiku i religiju. U početku je bitno birati opuštene i općenite teme. Malo pomalo, razgovor će postajati opušteniji, a na kraju i prijateljski.

Autor: M.L., Foto: Monkey Business Images/Shutterstock