Kako nositi ukrase u kosi

kosa sa ukrasom

Želja vam je nekako promijeniti frizuru no ništa vam posebno ne pada na pamet? Od sada se to može promijeniti uz pravu svježu i veselu frizuru pomoću ukrasa. Dovoljno je samo da se zaputite prema trgovini i kupite ukras po vašoj volji i ukusu.

U ponudi dakako možete naći razne oblike, veličine i boje ukrasa uz koje će vaša kosa izgledati besprijekorno.

Donosimo vam sve načine kako nositi ukrase u kosi da biste bili zadovoljni i zanosni svojom malom promjenom frizure na bolje.

Za one žene koje imaju gustu i dugu kosu te one koje imaju kovrčavu kosu svoje mjesto u ukrasima mogu pronaći u nešto veććim dimenzijama u obliku cvijeta.

Dovoljno je samo da stilizirate kosu u željeni oblik, a ukras precizno prikopčate na jednu stranu glave. Ovakva vrsta frizura odlična je za neke svečanije događaje kada biste željeli u potpunosti zasjati.

Za žene koje imaju ravnu kosu bilo da je ona nešto duža ili kraća, izvrsno će pristajati manji ukrasi koji neće zauzeti pola glave.

Ipak, kosa i ukras se moraju istovremeno isticati i djelovati decentno, a ne prenapadno.

Osim toga, žene s ravnom kosom mogu kovrče napraviti figarom i to pri samim vrhovima kose i onda pričvrstiti željeni ukras.

Rezultat će biti odlična frizura koja je i moderna. Naime, ukrasi za kosu posljednih su godina dosta moderni i možete biti uvjereni da ćete tada biti u trendu.

Za one dame koje vole nositi podignutiju kosu i ovdje su ukrasi našli svoje mjesto.

Napravite punđu koja može biti lagana ili jednostavan visoki rep te pričvrstite željeni ukras na jednu stranu glave.

Ovakva frizura je prigodna za duge večernje šetnje i za one žene koje se smatraju romantičnima jer takve frizure su vrlo romantične.

Isto tako, ako primijetite da je vani vjetrovito vrijeme, uvijek možete odabrati ukras koji će dugo držati vašu kosu, a kosa će ležerno padati i biti odlično stilizirana.

Autor: A.B., Foto: Aleksandra Zaitseva /Shutterstock