Kako napraviti jednostavnu punđu

djevojka s punđom
Djevojka s punđom, Foto: Simone van den Berg/Shutterstock

Punđa je svakako jedna od zahvalnijih frizura koje se mogu nositi u bilo koje doba dana. To naravno prije svega ovisi o samom tipu punđe. Naime prema onom što ste mogli vidjeti u različitim časopisima, itekako je vidljivo da postoji nekoliko vrsta punđi s kojima možete zasjati u bilo koje doba dana. Ako imate malo vremena i prije svega volje, vaša idealna punđa bit će gotova u svega nekoliko trenutaka.

Kao što je rečeno na samom početku postoji nekoliko vrsta punđi. Među popularnijima zasigurno su one punđe koje se uglavnom kombiniraju za svakodnevne prigode. Dakle ako želite složiti punđu za posao, slijedi nekoliko savjeta.

Prije svega potrebno je dobro natapirati prednji dio kose, jer je cilj da postignete razbarušeni izgled. Uzmete manju gumicu za kosu i zavežete rep. Prilikom vezanja ne izvučete kosu do kraja, a ono što je ostalo omotate oko gumice.

Pogledajte video kako napraviti pletenu punđu za razne prilike.

Postoje punđe poznatije pod nazivom balerina punđe. To su prije svega one frizure koje se mogu slagati uz pomoć posebnog umetka koji možete kupiti u svakom malo bolje opremljenom dućanu.

Najbolje od svega što spomenute punđe možete složiti jako brzo, znači ne trebate potrošiti puno vremena, a ujedno ćete imati savršen izgled koji ćete moći nositi za razne prilike. Kako za one svečane tako i za svakodnevne situacije.

U nastavku provjerite kako napraviti visoku punđu.

Frizura koju je imala čuvena Audrey Hepburn u jednom od najpoznatijih filmova svih vremena, ostala je zapamćena do danas. Najbolje od svega što si svaka žena može priuštiti taj dašak elegancije i prije svega glamura.

Potrebno je oprati kosu, staviti pjenu kako bi je što lakše oblikovali. Nakon što osušite razdijelite kosu na dva dijela i zakačite s ukosnicama kako bi ih kasnije mogli spojiti. Ostatak kose uvijte i zakačite, a dva dijela kose koje ste prethodno izdvojili samo omotajte oko preostale kose.

Autor: S.Š., Foto: Simone van den Berg/Shutterstock