Kako ju osvojiti

prvi spoj

Nalazite se vani s prijateljima i odjednom ugledate djevojku svojih snova, ali niste sigurni kako postupiti? Ne samo da vam se sviđa nego ste sigurni da bi s njom mogli provesti ostatak života? Što učiniti? Kako bi osvojili djevojku koja vam se sviđa, pročitajte sljedećih nekoliko redaka.

Ne samo da ženama nije jednostavno pristupiti muškarcu za kojeg gaje određene simpatije, nego i muškarcima nije nimalo lako jer se ne žele osramotiti. Ono što je ranije bilo protumačeno kao da joj se sviđate na kraju može biti pogrešno shvaćeno.

Kako ju osvojiti? Važno je da imate samopouzdanja jer ako nastupite s velikom dozom nesigurnosti to će drugu stranu vjerojatno odbiti. Prije nego joj priđete pokušajte tražiti njen pogled i tako uspostaviti vezu. Već bi u ovom trenutku mogli pretpostaviti imate li šanse ili je bolje da već sada odustanete.

Kada ste napokon skupili hrabrosti da joj priđete nemojte biti nametljivi, nastojte biti originalni i zabavni. Razbijte nelagodu na početku s nekoliko smiješnih priča i pokažite kako ste jednostavna i opuštena osoba.

Upucavanje koje je Tom Cruise imao u filmu “Top Gun” bilo je napadno, ali isto tako i originalno. Ako ste osoba koja nije opterećena onim što će ostali reći, za vas će spomenuti film poslužiti kao prava inspiracija.

Nakon što ste riješili teži dio i dobili broj telefona sada je došao trenutak da ne ostane sve na prvom spoju. Trebate joj pokazati kako je ona za vas najprivlačnija djevojka. Laskanje nikada nije škodilo, ali u određenim granicama.

Sada je došlo vrijeme kada ne morate izbjegavati seksualnost jer se bojite da bi ju tako mogli samo otjerati. Pokažite ju povremenim milovanjima i dodirima jer važno je da se ona osjeti poželjnom. Ako se nastavite ponašati kao najbolji prijatelj to bi moglo rezultirati time da vam se više neće javiti.

Na kraju priče je važno da budete svoji i da ne glumite previše jer ćete tako pokazati i njoj da može biti svoja kada je s vama. To mnogima predstavlja olakšanje jer igrice mogu biti naporne.

Autor: S.Š., Foto: Alexander Shadrin/Shutterstock