Kako izvući look bez grudnjaka

djevojka u majici bez rukava
Djevojka u majici bez rukava, Foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Kada počnu polako rasti ljetne temperature i tijelo se krene znojiti sve više, postavlja se pitanje bez čega možemo u te dane. Nositi grudnjak ili ne? Odgovor ovisi o trenutnoj situaciji i o tome što ste odlučili odjenuti i za koju priliku. Isto tako ne treba izostaviti ni veličinu košarica, jer nije isto kada žena s veličinom 75 B odluči izaći bez grudnjaka te žena koja nosi D veličinu košarice.

Poznato je kako nije nimalo lako uskladiti laganu i prozračnu ljetnu odjeću s donjim rubljem. Cijela odjeća predviđena za tople dane kreirana je tako da više otkriva nego pokriva, pa će tako svaka dama pripaziti kada odluči odjenuti bijele hlače, jer sigurno neće htjeti da joj se ocrtavaju tragovi gaćica.

Ista situacija je i s majicama, korzetima i topićima kreiranima tako da se može primjetiti i najmanja pogreška, kao što su vidljive naramenice od grudnjaka u crnoj boji, a vi na sebi imate prozirnu bijelu tuniku.

Želite li ovog ljeta zablistati u laganoj odjeći gdje ne postoje naramenice i gdje grudnjaci čak i nisu dobrodošli, slijedi nekoliko zanimljivih informacija koje vam mogu pomoći. Prvo morate izbjegavati odjeću od materijala kao što je svila.

Zašto? Radi se o osjetljivom materijalu ispod kojeg se vidi apsolutno sve pa čak i vaša prsa. Sigurno niste htjeli postići sasvim suprotan efekt koji pomalo naginje onom vulgarnom. Elegancija je i ovdje moguća, ali samo ako se pazi.

Nikada nemojte odlaziti na posao u odjeći ispod koje se ne nalazi grudnjak. Ipak se radi o poslovnoj sredini, gdje je to neumjesno i nepristojno. Sačuvajte pomalo buntovni look za slobodno vrijeme.

Prije nego što odlučite izaći van provjerite materijal majice koju ste odlučili obući i prohodajte po stanu. Ako se ne osjećate ugodno, tada izlazak bez grudnjaka nije za vas. Cilj je postići osjećaj potpune opuštenosti i samopouzdanja.

Autor: S.Š.  Foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock