Kako izgledati vitkije – savjeti i preporuke

Odjeća za vitkiji izgled, Foto: Ariwasabi/Shutterstock

Ako imate nekoliko kilograma viška, ne znači da uz pomoć malih trikova ne možete izgledati vitkije. O odjeći puno ovisi naš izgled pa tako uz krivi odabir, čak možete i dodati nekoliko kilograma svojoj figuri. Kako bi ipak izgledali vitkije, proučite naše savjete i uz pomoć njih ćete skinuti nekoliko kilograma i bez dijete i odricanja. Odabrali smo one najjednostavnije i najučinkovitije koji zaista pale u svim prigodama!

Stavite majicu u hlače ili suknju, ali samo do pola

Želite li vizualno izdužiti noge i sakriti sitne nedostatke u području struka, stavite majicu s prednje strane u hlače, a iza je ostavite da slobodno pada. Preporuka je da birate uže hlače i nešto širu majicu ili obrnuto, šire hlače i užu majicu. Tako će figura djelovati skladnije.

Dugačak kardigan

Nešto duži jednobojni kardigan ili prsluk dobar je izbor ako želite u trenu produžiti i stanjiti figuru. Ako uz to odjenete uske crne hlače ili kratke hlačice ili kratku suknju, figura će se činiti još vitkija.

Masivan nakit

Ako volite nositi nakit, birajte što veći i masivniji. Tako će vaše ruke i vrat djelovati duže, a figura mršavija.

Upadljiv remen

Veliki jednobojni remen bez raznih dodataka, čini struk užim, a bedra tanjima. Izbjegavajte one u jarkim bojama i uz mnoštvo detalja jer biste tako mogli postići kontra efekt.

Birajte kroj koji vam odgovara

Da biste izdužili figuru najbolje će vam pristajati odjeća X i A kroja poput pješčanog sata i trapeza. Radi se klasičnim i jednostavnim krojevima koji neće staviti naglasak na problematičnim dijelovima tijela.

Cipele na petu

Ako volite nositi štikle, u startu sigurno imate vitkiju figuru. No, ako još uz to birate one sa zašiljenim vrhom, izgledat ćete elegantnije, vaše će držanje biti uspravnije te ćete samim time djelovati i vitkije.

Želite li za neku prigodu izgledati vitkije ili niste zadovoljni s onih 2 do 3 kilograma viška, pokušajte s ovim trikovima i vidjet ćete razliku. Noge će vam biti duže, struk tanji i cijela figura će djelovati vitkije.

Autor: M.L., Foto: Ariwasabi/Shutterstock