Kako da parfem traje duže

stavljanje parfema

Jutro je stiglo, samo vas nekoliko minuta dijeli od odlaska na posao, a još preostaje staviti malo parfema. Kako bi postigli najbolji cjelokupni dojam na sebe ćete staviti parfem koji vam odgovara i uz čiji ćete miris uživati duži dio dana.

Iako je nekima teško pronaći odgovarajući parfem, postoji još jedan problem s kojim su se mnogi suočili, a to je njegova dugotrajnost. Obično kada ga pošpricate odmah ujutro, već nakon sat, dva kao da nikada nije ni bio na vašoj koži. Ako vas zanima slijede korisni trikovi koji će vam pomoći da što dulje uživate u pomno odabranom mirisu.

Odsada će vas miris cvijeta ili mošusa ipak pratiti malo duže. Iako dužina mirisa ovisi i o kvaliteti parfema, očito je kako nekad i taj faktor zakaže, pa kako bi bili sigurni prije nego stavite parfem namažite se hidratantnom kremom. Nahranite svoju kožu prije nego što ga nanesete.

Bilo bi dobro kada bi parfem stavili samo na ona mjesta na kojima osjećate puls. To su područja poput prsa, zapešća, a nećete pogriješiti ni ako ga stavite malo iznad uha. Ovako će vam sigurno trajati duže od planiranog.

Nakon tuširanja se otvaraju pore i to je pravo vrijeme kada treba staviti omiljeni miris. Na ovaj će vas način pratiti cijeli dan, a vi ćete uživati u parfemu koji vas okružuje poput nevidljivog balona.

Nećete pogriješiti ako stavite kapljicu ili dvije na četku za kosu. Nakon što ste pošpricali parfem na svoju četku počešljate se i osigurajte da vam omiljeni miris potraje. Radi se o provjerenom triku koji djeluje.

Koliko god želite da vam parfem traje dulje, toliko opet morate paziti da ne pretjerate i ne stavite previše različitih mirisa počevši od gela za tuširanje, losiona za tijelo i naravno parfema. Kako drugi ne bi padali u nesvijest dok su oko vas, bilo bi dobro da ako imate inenzivniji parfem koristite losion neutralnog mirisa.

Autor: S.Š., Foto: Inga Ivanova/Shutterstock