Kada trebate novu frizuru

pramenovi

Jeste li razmišljali o tome da možda promijenite frizuru? Već vam je polako dosadila ona koju imate, a kap koja je prelila čašu bilo je kada su vam vaši bližnji počeli govoriti kako je vrijeme za promjenu. Koji su to znakovi po kojima ćete znati kako je vrijeme za novu frizuru?

Vaša frizura je postala konstanta, ali ne i način kako se oblačite. Primijetili ste kako već neko vrijeme ne nosite hlače do koljena, nego su vam sada fetiš suknje do koljena i tajice u kombinaciji s tunikom. To je pravi trenutak i ujedno pokazatelj da promijenite i frizuru. Stil je drukčiji, a sada je vrijeme i za kosu.

Volite li stavljati pramenove? Odlučili ste umjesto bojanja cijele kose, napraviti pramenove uz koje će vaš izgled biti drukčiji. Ali to je bilo davno i sada kada se pogledate u ogledalo primjećujete kako na glavi imate više pramenova, a vaša se prirodna boja kose više uopće ne vidi.

To je znak da morate nešto učiniti, jer ste na dobrom putu da počnete bojati kosu. Ovaj trenutak je prijelomni i sada morate odlučiti. Hoćete li odustati od pramenova, hoćete li bojati cijelu kosu ili nešto sasvim drugo? Pokušajte izdržati barem 3 mjeseca i ne staviti pramenove, a izrast možete sakriti bojom.

Koliko je vremena prošlo kada je netko pohvalio vašu frizuru? Bilo je to zaista davno i ne možete, a da se ne zapitate kada ste zadnji put napravili nešto novo. Ovdje ne treba biti stručnjak kako bi shvatili da je došao trenutak da nešto učinite i ponovno privučete pozornost na sebe.

Našli ste se na godišnjici mature i vaši vas kolege iz školskih klupa uvjeravaju kako se uopće niste promijenili. Je li to zapravo kompliment ili nešto drugo? Može biti svašta, ali očito je kako niste napravili puno na svom izgledu. Možda je vrijeme da to sada učinite.

Autor: S.Š., Foto: Maksim Toome /Shutterstock