Kada muškarcu nije stalo

na spoju

Kada su muškarci napaljeni ponašaju se kao psi kada traže kost, što znači da će napraviti sve što je u njihovoj moći da dobiju ono što žele. No muškarci nisu uvijek napaljeni, što znači da ostalih 98% vremena možete od njih očekivati da se ponašaju kao odrasli.

U nastavku vam donosimo par primjera uz koje ćete prepoznati muškarca koji ne misli s vama ozbiljno.

Ukoliko muškarac svaki puta izbjegava predigru i bitno mu je samo da se on zadovolji, znači da vas ne smatra ozbiljno i da je s vama samo kako bi sebe zadovoljio i zabavio.

Ako vas ne želi upoznati sa svojim prijateljima, te izbjegava svaki susret s njima dok je s vama, ne znači da vas želi sačuvati samo za sebe, nego da se misli ozbiljno vezati za vas.

Muškarac koji vas nikada ne ispituje ništa o vašem privatnom životu, o vašoj obitelji, prijateljima, poslu, itd. znači da nije spreman za vezu. Muškaracu koji s vama želi vezu, takve su stvari bitne.

Kada je muškarac stalno zauzet i stalno ima druge planove, kada god bi vi s njime radili nešto drugo osim seksa, ili išli negdje sa njim, znači da ne želi ništa ozbiljno sa vama.

Ukoliko vam se javlja samo kada bi želio s vama u krevet, maknite se od njega. I nemojte se dati prevariti da se radi o spoju, jer to nije tako! Nalaženje samo zbog seksa, je daleko od spoja i veze.

Ako muškarac s kojim se nalazite nema dobro mišljenje o curi svog prijatelja, ni o njemu samom kad je s njom, te se žali da se ponaša kao penzioner, znači da na vezu nije spreman.

Kada prespavate kod muškarca i ujutro odlazite od njega, a njemu je najbitnije da u njegovom stanu ne ostane niti jedna vaša stvar, znači da ste mu bili potrebni samo za seks, i da drugo ne želi ni blizu sebe.

Muškarac koji nakon provedene zajedničke noći sa curom ujutro ne želi doručkovati, nego radije pojede nešto uz put, znači da vas ne smatra ozbiljno.

Ako sve što vi kažete on pretvara u seksualno, kao primjerice, kažete kako ste danas na poslu izvrsno održali prezentaciju, a on sve što vam ima na to za reći je komentar da ste sigurno izgledali seksi, znači da jedino o čemu razmišlja vezano za vas je seks.

Ovo su neki od znakova pomoću kojih možete prepoznati što vas muškarac doista želi, pa vi sada prosudite i odlučite što vi želite i što vam odgovara.

 Autor: A.Z., Foto: Maksim Toome/Shutterstock