Justin Bieber

justin bieber
Justin Bieber, Foto: www.facebook.com/JustinBieber

Kanadska pop senzacija već neko vrijeme drži vrh glazbenih ljestvica zahvaljujući svom talentu i izgledu koji je šarmirao mlade djevojke diljem svijeta. Justin Bieber poznati je R&B pjevač i tekstopisac koji je svoje zvjezdane trenutke započeo zahvaljujući snimci koju je njegova majka pustila preko portala You Tube, a gdje je izvodio pjesme svih poznatijih izvođača.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je velika postignuća, a u studenom 2009. godine izdao je prvi dio albuma “My World” da bi u 2010. godini izdao drugi dio albuma pod nazivom “My World 2.0.” Slavu je potvrdio singlovima poput: “One Less Lonely Girl”, “Baby” i “Somebody To Love” i “One Time”.

Godine 2010. izašao je još jedan album naziva “My World Acoustic”, godinu dana nakon toga oduševio je svoje obožavatelje albumom “Never Say Never – The Remixes”, a 2012. izdao je album “Belive”.

Justin Drew Bieber rođen je 1. ožujka 1994. godine u mjestu London u državi Ontario u Kanadi od majke koja je tada imala samo 18 godina. Odrastao je samo uz majku iako je ostao u kontaktu s ocem.

Dok je odrastao tako je otkrio ljubav prema glazbi zbog čega je odlučio naučiti svirati nekoliko instrumenata poput gitare, bubnjeva i klavira. Prije nego što je izašla u javnost snimka s poznatog portala, Bieber je osvojio drugo mjesto na lokalnom natjecanju.

Godinu dana kasnije kada je izašla čuvena snimka, Justina i njegovu mamu kontaktirala je poznata producentska kuća Island Records na čelu sa Scooter Braunom menadžerom koji je zajedno uz pomoć Ushera od Biebera napravio ono što je on danas.

Tjedan dana nakon što je ušao u spomenutu producentsku kuću upoznao je svjetski poznatog glazbenika Ushera koji mu je olakšao put prema zvijezdama i postao mentor.

Godina 2010. bila je poprilično plodna za Justina budući da se okušao i u glumačkim vodama kada je bio pozvan na sudjelovanje u seriji CSI: Crime Scene Investigation, a osim toga pojavio se i u filmu “Step up 3D”.

Autor: S.Š.  Foto: www.facebook.com/JustinBieber