Jessica Alba

jessica-alba-piaget

Jessica Alba jedna je od najljepših glumica Hollywooda zahvaljujući genima koji su joj podarili povlasticu da zablista u skoro svakoj ulozi i osvoji gledatelje već na prvu loptu. Zahvaljujući svom osebujnom izgledu i talentu, Jessica Alba uspjela se probiti u svijet filma.

Dosad je ostvarila iznimno uspješnu karijeru, a iako nije imala puno filmova pohvaljenih od strane kritičara, ostaje činjenica kako su njeni filmovi donijeli veliku zaradu.

Jessica Alba rođena je kao Jessica Marie Alba 28. travnja 1981. godine u mjestu Pomona, u Kaliforniji majke Catherine i oca Marka Albe. Zanimljivo je kako su se njeni roditelji vjenčali jako mladi, a osim toga vodili su dinamičan život je obilježilo i česta seljenja.

Već sa 12 godina Jessica je znala kako želi biti glumica kada je započela sa satovima glume. Već je početkom 90-ih godina prošlog stoljeća dobila glavnu ulogu u filmu Camp Nowhere, a osim toga pojavila se i u dvije TV reklame za Nintendo i J. C. Penney.

Kao dijete nastupala je u nekoliko nezavisnih filmova, a krajem 90-ih godina pojavljuje se u ulozi Melisse Hauer u prvoj sezoni kriminalističke serije Booklyn South nakon čega su usljedile uloge u “Beverly Hillsu” i “The Love Boat”.

Njezina prva veća uloga na filmu bila je u poznatom filmu “Nikad se nisam poljubila”, gdje je glumila djevojku iz popularne skupine tinejdžera. Prava prilika usljedila je ulogom u seriji hvaljenog redatelja Jamesa Camerona “Anđeo tame”.

Veliku zaradu odnijela zahvaljujući filmovima kao što “Fantastična četvorka” i “Sin City”. Poput profesionalnog života gdje je ostala van skandala tako je i u privatnom životu odlučila biti što dalje od žutila.

U vrijeme snimanja serije “Tamni anđeo” hodala je s glumcem koji je glumio s njom. Nakon četiri godine su prekinuli, a tijekom snimanja filma “Fantastična četvorka” zaljubila se u Casha Warrena s kojim se i vjenčala. Danas imaju kćer i čine se kao sretna obitelj.

Želite li se možda našminkati poput nje pogledajte naš makeup tutorijal.

Autor: S.Š. Foto: Piaget