Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, Foto: On the 6

Odkuda početi; pjevačica, glumica, dizajnerica, plesačica, glazbena producentica, vjerojatno sve to i skoro s podjednako velikim uspjehom. Radi se o jednoj šarmantnoj, zavodljivoj osobi koja zna iskoristiti ono što ima, a to je pored seksepila i njezinog velikog šarma, neodoljiv način komuniciranja s obožavateljima.

Svoju veliku popularnost najvjerojatnije duguje i pravim menadžerima te cijelom timu koji je znao reagirati u pravo vrijeme i lansirati nekad poprilično nepoznatu glumicu u glazbene vode, kad je oduševila s glasom, ali i stasom.

Jennifer Lynn Lopez, rođena 24. srpnja 1969. u Bronxu, državi New York, poznata je umjetnica, sveprisutna na svjetskoj sceni koja se prema izvješću časopisa Forbes iz 2007. našla na devetom mjestu kao najbogatija žena na svijetu čije se bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih 110 milijuna dolara.

Svoju bogatu karijeru započela je kao plesačica u komediji “In Living Color”, što znači da je svoju karijeru započela kao glumica, a glumila je u otprilike 30 filmova, od kojih su sigurno poznatiji: “Ćelija”, “Vjenčanje iz vedra neba”, “Dogodilo se na Manhattnu”, “Jeste li za ples” i “Za sve je kriva svekrva”. Osvojila je ALMA nagrade za najbolju glumicu u filmovima “Selena”, “Daleko od očiju” i “Anđeoske oči”.

U glazbene vode ušla je 1999. kad je obajvila svoj debitanski album “On the 6”, a samo dvije godine kasnije objavljuje i najuspješniji album J. lo nakon čega slijedi album s remiksveima kao što su “J to tha L-O”. Iste te godine objavljuje treći studijski album “This Is Me… Then” koji je dospio na drugo mjesto američke ljestvice albuma, kao i njen četvrti album, “Rebirth”, samo tri godine kasnije.

Dva je puta bila nominirana za Grammy, dva puta za latinski Grammy, prodala je preko 55 milijuna albuma, a magazine Billboard rangirao ju je na 27. mjesto najuspješnijih izvođača 2000-tih.

Što se tiče njezinog privatnog života možemo reći kako je imala poprilično burne veze, kao što su s Ojani Noom, Cris Juddom, Sean Combosom, Benom Affleckom te Marc Anthonijem.

Njezin privatni život oduvijek je bio zanimljiv, a pogotovo dok je bila s Benom s kojim se skoro i vjenčala. Na duže se vrijeme uspjela smiriti s Marcom s kojim danas ima dvoje djece, iako su odnedavno rastavljeni.

Želite li se našminkati poput Jennifer slijedite naš makeup tutorijal.

Foto: On the 6 (album cover)