Izaberite najbolje proizvode i osvajajte nagrade

Svake se godine na policama dućana nađe na tisuće novih proizvoda, no koliko njih se redovito pojavljuje i u vašim domovima kao vaš omiljeni proizvod. 1.10. počeo je prvi izbor za Proizvod godine prema izboru čitateljica portala Žena.hr.

Među brojnim proizvodima koje možete pronaći na policama hrvatskih dućana, želja nam je prepoznati i odabrati one koji su najbolji, najinovativniji, najfunkcionalniji i najkorišteniji. Mjerilo za to biti će upravo čitateljice i čitatelji portala Žena.hr! Vaš će nam glas pomoći da među svim tim proizvodima odaberemo  najbolje proizvode na hrvatskom tržištu u 2012. godini.

Odaberite proizvode koji su vas oduševili

Više od 700 proizvoda podijeljeno je u 14 kategorija koje pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje strane i domaće proizvodnje. Čitateljicama će prvenstveno biti interesantne kategorije kozmetike – dekorativne, preparativne i luksuzne, te kozmetički proizvodi privatnih maraka. Birati će se naravno i najbolji proizvodi u kategoriji hrane i pića, a pruža vam se prilika i da izaberete omiljeni gadget, idealno sredstvo za čišćenje ili pak najbolji proizvod za djecu. Tu je i kategorija zdravlje koja pokriva širok spektar proizvoda od paste za zube do vitaminskih suplemenata.

Proizvodi su raznovrsni, a nominirali su ih sami proizvođači. Na vama je samo da u svakoj od kategorija glasate za onaj proizvod koji vam je najdraži te kojeg najviše koristite vi i vaši ukućani. Kroz tri eliminacijska kruga doći ćemo do onih najboljih i najpopularnijih.

Naravno, pri tom smo mislili i na vas. Kako bismo vas nagradili za vaš trud, za najsretnije čitateljice koje će glasati u svakom smo krugu pripremili neke od proizvoda koji sudjeluju u izboru. Tako možete dati svoj glas za omiljeni proizvod, a možda čak i osvojiti poklon paket s njime. Glasanje za najbolje proizvode traje do 5. prosinca nakon čega ćemo proglasiti pobjednike u svim kategorijama.

Koliko su kvalitetni proizvodi na našem tržištu i koji su, zapravo, proizvodi koje najviše koriste i vole čitateljice portala Žena.hr? Dajte svoj glas i preporuku, i pomozite nam odabrati najbolje od najboljeg na našem tržištu!

Više informacija saznajte na www.zena.hr.